9.2 / 10 1824 reviews 

Huis verhuren vastgoedbeheer

123Wonen is expert op het gebied van vastgoedbeheer. Voor zowel particulere verhuurders als woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars verzorgen wij al vele jaren vastgoedbeheer. Dankzij onze landelijke dekking zit er altijd een kantoor bij u in de buurt. Wilt u het vastgoedbeheer van uw object uitbesteden? Kies dan voor 123Wonen!

Financieel vastgoedbeheer

Het financiele vastgoedbeheer van 123Wonen houdt onder andere in dat wij het versturen van de facturen regelen en het innen van de maandelijkse huur. Maar daarnaast doen wij nog vele andere zaken, zoals debiteurenbeheer en het beheer van onze eigen stichting: Derdengelden 123Wonen. Hiermee zijn alle huurstromen altijd gewaarborgd. Ook alle administratieve wijzigingen worden door ons doorgevoerd; denk hierbij aan wijzigingen in het huurcontract.

Technisch vastgoedbeheer

123Wonen zorgt voor alle onderhoudszaken in de eerste lijn. Dit betekent dat u als verhuurder volledig ontzorgd wordt! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor eventuele technische problemen en calamiteiten. Het is uw keuze of wij uw technische leveranciers inzetten, of dat onze eigen technische dienst ingeschakeld wordt.

Commercieel beheer

Het 123Wonen kantoor bij u in de buurt vindt binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning. Deze wordt altijd volledig gescreend op basis van antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Ook zorgen wij voor een intiele inspectie van de woning, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen we een correct huurcontract op. Bemiddeling van 123Wonen is altijd professioneel en betrouwbaar. Alle contracten en documenten zijn juridisch getoetst en er wordt een begin en eindinspectierapport opgesteld van elke mutatie.

 

 

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Binnen 2 weken uw woning verhuurd
  • Betrouwbare huurders (o.a. overheid, Defensie en expats)
  • Degelijke screening van huurders
  • Commerciële verhuur en beheer mogelijk
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders
  • Ervaren in zowel technisch als financieel beheer
  • Eigen technische dienst
  • Proactief debiteurenbeheer

 

Wilt u meer informatie over vastgoedbeheer van 123Wonen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!