9.2 / 10 1821 reviews 

Huis verkopen

Wil je een woning verkopen? Door onze landelijke dekking kunnen we daar altijd goed mee helpen. 123Wonen kantoren kunnen dat zelf oppakken of werken daarvoor samen met o.a.  iQ Makelaars® 

De snelheid die je van ons gewend bent in de verhuur, wordt ook toegepast bij de verkoop van een woning. De extra marketing waar we om bekend staan bij woningverhuur passen we toe op koopwoningen. 

Neem contact op

 

Platformen voor de verkoop van uw huis

Naast de prominente Funda plaatsing hebben wij ons eigen netwerk aan sites als Luxuryhomes.nl, ExpathomesHolland.com en daarnaast plaatsen wij op 85 buitenlandse platformen om zo de expat-koper het eerst en beste te bereiken.

                      

Verder reageren we snel en onbeperkt op bezichtigen en zijn we daar erg flexibel mee, zo bezichtigen we ook op zaterdag om elke kans op verkoop mee te pakken.

 

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over het verkopen van uw huis

Huis verkopen aan belegger

Door de opkoopbescherming in de grote steden zien we dat huurwoningen een schaarser goed worden. Het verkopen van een reeds verhuurder woning aan een belegger kan in veel gevallen meer opleveren dan aan kopers die zelf de woning gaan bewonen. 

Verder levert deze verkoop het minste gedoe voor je op en kan dit ook tegen een lagere courtage dan gangbaar.

123Wonen heeft als grootste verhuurmakelaar van Nederland een groot netwerk van beleggers die momenteel nog graag verhuurbare woningen als uitbreiding van hun portefeuille.

Bied een woning aan

 

Huis verkopen

 

Woning in verhuurde staat verkopen

Is de woning nog verhuurd? Dan is dit geen enkel probleem en in veel gevallen zelfs een pré. Met een belegger als koper heeft deze er juist belang bij dat de woning verhuurd is.

De gerealiseerde huurprijs en de mogelijkheid om deze te verhogen zal dan mede de waarde bepalen.

De gecombineerde kennis en netwerk van 123Wonen en iQ Makelaars maken dat u altijd het beste advies krijgt!

Ook uw huis snel verkopen?

Huis verkopen