9.2 / 10 1825 reviews 
 

Hemingwayplaats, Rotterdam

Ruim 3 kamer appartement met een ruime woonkamer van 43 m2 aan de “D...
Hemingwayplaats Rotterdam
€1.350,-
per maand
€ 1.350,-
per maand
Hemingwayplaats Rotterdam
 • TypeAppartement
 • Interieur Gestoffeerd
 • Woonoppervlakte85 m²
 • Kamers3
 • Slaapkamers2

Omschrijving Hemingwayplaats in Rotterdam

Wat een geweldig 3 (voorheen 4) kamer appartement. Een woonkamer van 43 m2 met over de gehele breedte een balkon op het zuiden. De woning is gesitueerd in de gewilde en rustige wijk Rotterdam Ommoord nabij voorzieningen zoals winkels en diverse opstapplaatsen voor openbaar vervoer. Zo is metrostation Hesseplaats op vijf minuten loopafstand. Naast de ruimte, de afwerking van het appartement en het onderhoud van het complex biedt het appartement nog een groot voordeel: de locatie. Het appartement is namelijk gesitueerd in een rustige en groene wijk, is zeer centraal gelegen en bevindt zich op korte afstand van winkelpromenade Hesseplaats voor alle dagelijkse boodschappen.

Ook is de bereikbaarheid zowel per auto als met openbaar vervoer zeer gunstig en liggen recreatiegebieden De Rottemeren, het Bergse Bos en de Zevenhuizerplas allen op loop- en fietsafstand. Daarnaast zijn in de buurt diverse scholen, sportverenigingen en een kinderboerderij. Tevens bent u bijvoorbeeld al binnen 15 minuten in Rotterdam Centrum.


Entree met beltableau en 2 liften. Dit appartement bevind zich op de 3e etage. 
Indeling: hal/entree met hal naar de diverse ruimtes. De keuken bevind zich aan de voorzijde van de woning, deze is L-vormig en modern. Het warme water komt via een boiler en er is o.a. een vaatwasser, oven en aparte magnetron en een koelkast. 
De masterbedroom is voorzien van een grote inloopkast, de 2e slaapkamer ligt aangrenzend. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en er is ruimte voor de wasmachine. Het toilet is separaat en bevind zich naast de badkamer. 
De woonkamer is méér dan groot, voorheen was een deel van de woonkamer een 3e slaapkamer. Een deur geeft toegang tot het gezellige balkon welke op het zuiden ligt. Een elektrisch zonnescherm zorgt voor koelte in de woonkamer tijdens een warme zomer. Op de begane grond is een inpandige fietsenberging. 

Het appartement wordt centraal verwarmd door C.V.-blokverwarming, ook is er een elektrische boiler. Er is sprake van een strakke wandafwerking en een fraaie laminaatvloer.

Uiterst geschikt voor werkende woningdelers of starters

 

Huurcondities:
Huurprijs: €1350,- exclusief GWETV/internet
Voorschot stookkosten: €100,00
Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

Borg 2 maanden huur

--- 

123Wonen Rotterdam treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing. Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

 
Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaars/Rotterdam


Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
rotterdam@123wonen.nl


De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

 

 

 

What a great 3 (previously 4) room apartment. A living room of 43 m2 with a south-facing balcony over the entire width. The most pleasant shopping center in the region at your feet "De Hesseplaats". With the metro within 20 minutes in the heart of Rotterdam, and within walking / cycling distance various recreational areas such as the Rottemeren, the Zevenhuizerplas, the Eendragtspolder with its Olympic rowing course, the rotten and the Hoge and Lage Bergse Bos.

Entrance with call tableau and 2 lifts. This apartment is on the 3rd floor.

Layout: entrance hall with entrance to the various rooms. The kitchen is located at the front of the house, this is L-shaped and modern. The hot water comes through a boiler and there is, among other things, a dishwasher, oven and separate microwave and a fridge.

The master bedroom has a large walk-in closet, the 2nd bedroom is adjacent. The bathroom has a shower, sink and there is space for the washing machine. The toilet is separate and is located next to the bathroom.

The living room is more than large, previously part of the living room was a 3rd bedroom. A door gives access to the cozy balcony which faces south.
An electric awning provides coolness in the living room during a warm summer. On the ground floor is a bicycle storage room.

Extremely suitable for working home sharers or young professionals

Rental conditions:
Rent price: €1350,- excluding GWETV/internet
Advance heating costs: €100,00
Income requirement: at least 3 times the gross rent
Rental period: minimum 12 months
Allocation: no statements will be made about the allocation policy

----

123Wonen Rotterdam acts as rental agent for the owner. For this object, no agency fees apply. If you want to rent after the viewing, the deposit on the first rent is €150, this is to reserve the property.


Do you find this offer on another website? Check our own website for the current offer: http://www.123wonen. nl/makelaars/Rotterdam


For more information or a free viewing please contact:

123Wonen Rotterdam

rotterdam@123wonen.nl

 

 

 

 

 

Lees meer
Neem contact op

123Wonen Rotterdam
Abraham Tuschinskistraat 98
3015GK Rotterdam

T  010 - 314 0585
E  rotterdam@123wonen.nl

Specificaties

 • Max. huurperiode 12 maanden 

Bouw

 • Soort Woningen
 • Type Appartement

Algemeen

 • Beschikbaarheid Vanaf 01-12-2024
 • Max. huurperiode 12
 • Interieur Gestoffeerd
 • info Geen huisdieren toegestaan / no pets

Energie

 • Energielabel D

Indeling

 • Kamers 3
 • Slaapkamers 2
 • Aparte douche Ja

Voorziening

 • Lift Ja

Afmetingen

 • Woonoppervlakte 85 m²
Lees meer
 • Wijk en buurt
  Ommoord
 • Bevolking
  Gem. grootte huishouden
  1.9 personen
 • Detailhandel
  Grote supermarkt
  0.7km
 • Inkomen
  Gem. inkomen
  €29.300 p/j
 • Vervoer
  Station
  2.9km
 • Wonen
  Gem. woningwaarde
  €255.000
  Koopwoningen
  38%

Schrijf je in voor onze woningmail, actueel aanbod!

Vergelijkbaar aanbod Rotterdam

Rotterdam
Bovenstraat
€ 1.300,- p/mnd
Details
Rotterdam
Witte de Withstraat
€ 1.400,- p/mnd
Details
Rotterdam
Quadenoord
€ 1.295,- p/mnd
Details