9.2 / 10 924 reviews 

123Wonen heeft keurmerk Verhuur Veilig

Terug

123Wonen, dé verhuurmakelaar van Nederland, heeft het Verhuur Veilig keurmerk. Door de samenwerking aan te gaan met Stichting Verhuur Veilig beschermt 123Wonen haar woning-eigenaren beter tegen woonfraude. Met dit keurmerk laat 123Wonen zien dat zij een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden en zich houden aan hun beloftes.

Niet iedereen komt voor dit keurmerk in aanmerking. Je moet als verhuurmakelaar aan een aantal vooropgestelde eisen voldoen. Zo dien je een kwalitatief goed, zorgvuldig en transparant verhuurbeleid te voeren. Stichting Verhuur Veilig kijkt goed naar de screening van huurders, de punten rond woonfraude in de algemene huurvoorwaarden en de huurovereenkomst en verslaglegging. Een keurmerkhouder heeft verstand van administratieve controle, (huur)wetgeving, zorgplicht en adviseert de verhuurder optimaal. “123Wonen voldoet aan al deze eisen en is dan ook trots dit keurmerk te mogen voeren”, aldus Thomas Voskamp mede-eigenaar 123Wonen.

123Wonen is dé verhuurmakelaar van Nederland. Vanuit 29 lokale vestigingen bemiddelen wij in de verhuur en beheer van woonruimte en zoeken wij de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met ons eigen internationale netwerk specialiseren wij ons in het verhuren aan expats, maar wij verhuren in elk segment. Van kamer tot villa, van Groningen tot Maastricht. Alles op een steeds hoger kwaliteitsniveau zoals wij dat al sinds 2009 bieden. En nu dus inclusief het keurmerk Verhuur Veilig.

Publicatiedatum 10/04/2020