9.2 / 10 1825 reviews 

Het 123Wonen beleid met het oog op het Corona-virus

1 min. te lezen

Terug

Omdat woonruimte een primaire behoefte is en wij u in deze roerige tijden niet in de steek willen laten, zullen onze makelaars zo optimaal mogelijk voor u actief blijven tijdens de Corona-perikelen.

Algemeenheid afspraken:

In persoonlijk contact hanteren wij een afstand van minimaal 1,5 meter. Ook begroeten wij u graag op een andere manier dan met het geven van een hand. Verder worden de voorzorgsmaatregelen zoals geadviseerd door het RIVM gehanteerd:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Enkel medewerkers van 123Wonen die zich 100% voelen zullen werkzaam zijn conform het advies van de RIVM. Indien u zichzelf niet 100% voelt willen wij u vragen om nu geen afspraak in te plannen waar u fysiek bij aanwezig bent. Telefonisch of per e-mail staan wij u uiteraard graag te woord.

Onze medewerkers zullen waar mogelijk thuis werken, daardoor kunnen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent.

Een woning verhuren

Om uw planning geen vertraging op te laten leveren blijven wij actief in advies omtrent woningopnames en verhuur.

Overweegt u uw woning te verhuren, dan komen de makelaars nog steeds bij u langs. Wij zullen immers de woning moeten zien om u een goed advies te kunnen geven. Ook voor woningfotografie is onze aanwezigheid noodzakelijk. Wij kunnen een persoonlijk gesprek voeren en toch de benodigde afstand bewaren.

Bezichtigingen

Bezichtigingen doen wij met zo min mogelijk personen tegelijkertijd, liefst enkel de mogelijke huurders.

Indien u zich enigszins grieperig voelt vragen wij u om een fysieke bezichtiging af te zeggen.

Indien u liever een video bezichtiging heeft, wordt deze gefaciliteerd middels Facetime, WhatsApp of Skype. U kunt erop vertrouwen dat de aanwezige 123Wonen-medewerker u volledig en oprecht informeert over de “look & feel” van de woning zodat u op basis daarvan uw keuze kunt maken.

Sleuteloverdrachten

Contractuele afspraken worden nageleefd, indien u hiervan wegens de omstandigheden wilt afwijken kunnen we kijken of dit mogelijk is.

Publicatiedatum 18/03/2020