9.2 / 10 1836 reviews 

Huurwoning op Funda plaatsen

Wilt u uw huurwoning op Funda plaatsen? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt. We zijn gespecialiseerd in de verhuur aan expats, maar ook voor andere vormen van verhuur kunt u bij ons terecht. 123Wonen zorgt dat er snel en veilig een geschikte huurder in uw woning komt.

Onze werkwijze

123Wonen gaat direct aan de slag met een uitgebreide marketingcampagne voor uw woning. Uw huurwoning op Funda plaatsen is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van; maar ook op vele andere woningwebsites tonen wij uw huis. Zo zien de juiste personen het aanbod voorbij komen! Als er een geschikte kandidaat gevonden is voert 123Wonen een uitgebreide screening uit. Veilig verhuren staat bij ons altijd voorop; u wilt natuurlijk weten wie u in huis haalt. Verder inspecteren wij de woning voor- en na de huurperiode en stellen we een waterdicht contact op.

Vastgoedbeheer van 123Wonen

Om u als verhuurder volledig te ontzorgen biedt 123Wonen financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Dit houdt in dat wij onder andere de huur innen, facturen versturen en kleine technische problemen in de woning oplossen. Dankzij onze eigen stichting, 123Wonen Beheer Derdengelden, zijn alle huurstromen gewaarborgd. Vraag uw verhuurmakelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Uw huurwoning op Funda plaatsen? Neem snel contact op met 123Wonen: wij staan graag voor u klaar. Een geschikte huurder voor uw huis is snel gevonden!