9.2 / 10 1816 reviews 

7 Voordelen voor het op maat laten maken van je matras

2 min. te lezen

Terug

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor een gezond lichaam en een scherpe geest. Een goede matras is daarbij onmisbaar. Een matras op maat laten maken kan dan ook een slimme keuze zijn. In dit artikel bespreken we 7 voordelen van een op maat gemaakte matras.

 

Voordelen van een matras op maat

1. Optimale ondersteuning

Een op maat gemaakte matras wordt speciaal voor jouw lichaam gemaakt. Dit betekent dat het matras perfect aansluit op jouw lichaam. Hierdoor biedt het matras de optimale ondersteuning. Dit voorkomt rug- en nekklachten en zorgt voor een comfortabele slaaphouding.

 

2. Voorkomt woelen en draaien

Een matras op maat zorgt ervoor dat je niet onnodig gaat woelen en draaien. Dit komt doordat het matras perfect aansluit op jouw lichaam. Hierdoor word je minder snel wakker en slaap je dieper. Dit zorgt voor een betere nachtrust en meer energie gedurende de dag.

 

3. Lange levensduur

Een op maat gemaakte matras gaat langer mee dan een standaard matras. Dit komt doordat het matras speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Hierdoor wordt de druk beter verdeeld en slijt het matras minder snel. Hierdoor hoef je minder vaak een nieuwe matras te kopen.

 

4. Hygiënisch

Een op maat gemaakte matras is hygiënischer dan een standaard matras. Dit komt doordat het matras speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Hierdoor krijgen huisstofmijten en ander ongedierte minder kans om zich te nestelen in het matras. Dit zorgt voor een gezonder slaapklimaat.

 

5. Verbetert de slaapkwaliteit

Een op maat gemaakte matras verbetert de slaapkwaliteit. Dit komt doordat het matras speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Hierdoor slaap je dieper en word je uitgeruster wakker. Dit zorgt voor meer energie gedurende de dag en een betere algehele gezondheid.

 

6. Comfortabel

Een op maat gemaakte matras is comfortabeler dan een standaard matras. Dit komt doordat het matras perfect aansluit op jouw lichaam. Hierdoor lig je comfortabeler en slaap je dieper. Dit zorgt voor een betere nachtrust en meer energie gedurende de dag.

 

7. Past in ieder bed

Een op maat gemaakte matras past in ieder bed. Dit komt doordat het matras speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Hierdoor past het matras perfect in jouw bed. Hierdoor hoef je geen nieuw bed aan te schaffen en kan je blijven genieten van je vertrouwde slaapplek.


Ook een matras op maat laten maken? Bezoek een beddenspecialist en laat jouw matras perfect op maat maken.

Publicatiedatum 31/05/2023