9.2 / 10 1825 reviews 

De beste gietvloer vindt u zo!

2 min. te lezen

Terug

Dat de gietvloer aan terrein wint, is eigenlijk niet zo verrassend. De voordelen van deze vloer zijn al lang niet meer op de vingers van een hand te tellen. Hetzelfde geldt voor vloercoating. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van deze vloer. Lees hier alles over de voordelen van de gietvloer en vloercoating. En het mooie is dat de vloer ondanks alle voordelen nog steeds prima te betalen is. Of beter; er is altijd sprake van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

In verschillende uitvoeringen en in heel veel kleuren beschikbaar

Redenen om een gietvloer te kopen? U koopt een zeer onderhoudsvriendelijke vloer met een eigentijds karakter. De gietvloer is tegenwoordig in verschillende uitvoeringen beschikbaar en het kleurenpalet is ook al zeer breed. Daardoor is er voor alle woningen een geschikte gietvloer te vinden. Populair zijn de betonlook vloeren, aan een opmars is de grindvloer bezig. Daartussen is echter nog heel erg veel meer mogelijk. 

Een zeer onderhoudsvriendelijke vloer die vuil afstoot

De vloer is onderhoudsvriendelijk. Aan een dweil en een stofzuiger heeft u genoeg om de vloer steeds perfect schoon te houden. Dat heeft alles te maken met het feit dat het een naadloze vloer is. Om die reden is het ook voor gezinnen met opgroeiende kinderen een uitstekende vloer. Dat geldt ook als u huisdieren heeft. Vuil krijgt geen enkele kans om zich op te hopen vanwege de vuilafstotende kenmerken van de gietvloer. Daardoor volstaat stofzuigen en dweilen om de vloer weer helemaal schoon te krijgen.

Goed nieuws voor mensen met hooikoorts

Een gietvloer is hypoallergeen. Dat betekent goed nieuws voor mensen die te maken hebben met een allergie als bijvoorbeeld hooikoorts. Pollen en stof blijven niet achter op de vloer, maar wordt juist afgestoten. Dat scheelt dus nadrukkelijk jeukende ogen en niesbuien. De gietvloer is ook nog eens duurzaam. Gemiddeld genomen moet de gietvloer zeker tussen de vijftien en de twintig jaar mee kunnen. Als geen enkele andere vloer weet de gietvloer functionaliteit en uitstraling te combineren. Bovendien kunt u de vloer in elke ruimte laten leggen. 

Vloercoating is naadloos en slijtvast

Bedrijven kiezen vaker en vaker voor vloercoating. Ook dat is logisch. Met vloercoating koopt u een vloer die perfect geschikt is voor winkels, magazijnen, kantoren en productieruimtes. Ook in garages ziet u steeds vaker vloercoating. Vloercoating is naadloos, slijtvast en bestand tegen chemische stoffen. De vloer is bovendien vloeistofdicht en uitstekend schoon te houden. Vloercoating is heel erg dun maar toch ijzersterk. Alleen dat al maakt het een heel bijzondere vloer. 

Topvloer tegen een betaalbare prijs

Zowel de gietvloer als vloercoating hebben heel erg veel te bieden en dat tegen een zeer betaalbare prijs. Ook dat is een reden dat de vloeren meer terrein winnen ten opzichte van andere vloeren. Bovendien zijn beide vloeren nog steeds in ontwikkeling. Zo is de gietvloer allang veel meer dan alleen in betonlook verkrijgbaar. De verwachting is dat de vloeren nog lang niet uitontwikkeld zijn. Houd dus de ontwikkelingen in de gaten en laat u verrassen door de nieuwste gietvloeren en vloercoating. 

Publicatiedatum 19/01/2021