9.2 / 10 1836 reviews 

De Intex ultra zwembad 975 x 488 x 132 cm: een uitgebreide review

2 min. te lezen

Terug

Een eigen zwembad in de tuin, er zullen maar weinig mensen zijn die dit totaal niet zien zitten. En dat is ook niet zo gek, want het geeft je heerlijke mogelijkheden. Je kan na een lange dag op het werk in de zomer lekker thuis een plons nemen, of chillen met vrienden rondom het zwembad. Als je kinderen hebt, is het al helemaal geweldig. 

Deze vinden het heerlijk om met vriendjes en vriendinnetjes rondom het zwembad te spelen. Nou was dit voorheen lang niet voor iedereen weggelegd, omdat je voor een zwembad een grote tuin en een behoorlijk budget nodig had. Dat is echter met de opkomst van opzetzwembaden verleden tijd. Zeker nu deze ook groot en kwalitatief sterk zijn. Vrijwel iedereen kan het daarom tegenwoordig veroorloven om een zwembad in de tuin te hebben. Wanneer je op zoek gaat naar een goede optie is Intex een van de bekendste merken. 

Uiteraard heeft De Zomerspecialist dit merk ook in huis. Zo hebben we de Intex ultra zwembad 975 x 488 x 132 cm. Hieronder lees je er alles over!

Een ideaal zwembad

Dit zwembad van Intex is een ideale optie wanneer je wat meer ruimte tot je beschikking hebt. Je haalt hiermee een stevig, duurzaam, stabiel en bovendien luxe zwembad in huis. Je weet zeker dat je er behoorlijk wat jaren van kan genieten, en dat je er in die jaren groot plezier aan gaat beleven. Daarnaast krijg je bij dit zwembad ook altijd accessoires geleverd, zoals een zwembadtrap en zandfilterpomp. Daarnaast is het zwembad dus uitermate stevig en van goede kwaliteit. Het zwembad bestaat uit een ovalen constructie met aan de binnenkant een gepoederde buis. De meesten hebben dit enkel aan de buitenkant. Hierdoor is de binnenkant van de buizen ook beschermd tegen roest. Met deze stevige buizen kan het zwembad alle golfbewegingen met groot gemak aan. De liner is natuurlijk van bijpassende kwaliteit. Deze bestaat uit 3 lagen, waarvan er 2 van pvc zijn. Dus ben je op zoek naar een sterk en kwalitatief superieur zwembad? Dan is dit een prima optie. De luxe uitstraling is een extra pluspunt.

Accessoires die je erbij krijgt

Natuurlijk heb je niet zoveel aan een zwembad alleen. Dat weet Intex ook, en daarom worden deze zwembaden compleet geleverd. Je koopt het altijd als één pakket, los het zwembad kopen kan niet. Je krijgt een zandfilterpomp die zorgt voor een perfect schoon zwembad. Dit werkt beter dan een pomp met cartridges. Verder krijg je er uiteraard ook een zwembadtrap van Intex bij. Dit is een extra stevige trap die zowel in als buiten het zwembad stevig staat, en beschikt over een antislip laag op de treden. Daarnaast krijg je een grondzeil, zodat het zwembad ook aan de onderkant schoon blijft. Tot slot zit er nog een afdekzeil van Intex bij, die precies op maat is gemaakt voor dit zwembad. Hierdoor houd je al het vuil buiten het zwembad en blijft de temperatuur beter behouden. 

Het opzetten van het zwembad

Een van de weinige nadelen van een opzetzwembad is natuurlijk het feit dat je dit elk jaar opnieuw moet opzetten. Om dit niet erger te maken wil je dat dit vrij eenvoudig gaat, en niet te veel tijd kost. Dat zit bij dit zwembad wel goed. Door een innovatief ontwerp is dit zwembad super snel, en gemakkelijk, op te zetten. Je hoeft eigenlijk alleen maar de bijgeleverde instructies te volgen. 

Je kunt voor het kopen van dit zwembad uiteraard terecht bij de Zomerspecialist. Daarnaast kun je ook voor vragen of hulp contact met ons opnemen. We helpen je altijd graag verder bij de zoektocht naar een ideaal zwembad!

Publicatiedatum 01/03/2022