9.2 / 10 1821 reviews 

De leukste manier om tegenwoordig kaarten te versturen, doe je zo

2 min. te lezen

Terug

Gelukkig behoort het versturen van een kaartje nog niet tot het verleden. Tegenwoordig kun je niet alleen een eigen kaart maken met een foto maar ook door middel van een populaire diamond painting. In deze blog leggen we je uit hoe dat precies in zijn werk gaat en op welke manieren je iemand een kaartje kan sturen.

Foto

In het rijtje van een kaartje sturen kan natuurlijk een eigen kaart ontwerpen niet ontbreken. Naast de standaard kaarten die je in de winkel kan kopen, is het leuker om helemaal zelf een kaart te ontworpen. Dit kan uit één foto bestaan of uit meerdere momenten die je samen hebt meegemaakt. Er zijn hiervoor verschillende aanbieders en kunnen zelf de volgende dag bezorgt worden. 

Diamond painting

Een nieuwkomer in dit rijtje is een diamond painting kaart. Naast dat je een mooie diamond painting kan maken, kun je deze ook speciaal voor iemands verjaardag maken in de vorm van een kaart. Met een speciale diamond painting pen kan je zelf hele speciale steentjes in diamond painting plaatsen. Het principe is hetzelfde als bij een normale diamond painting door middel van kleurcodes maak je een diamond painting kaarten. Je kan met diamond painting niet alleen maar mooie dingen maken, maar het zorgt tegelijk ook voor ontspanning. Het maken van diamond painting is dus een win win situatie voor jezelf en je maakt er ook nog eens mooie paintings mee. Let hierbij wel op dat je rekening moet houden met de bezorgopties en tijd moet vrijmaken om de diamond painting ook daadwerkelijk te gaan maken. 

Geboortekaartje

In tijden waarin het meeste digitaal wordt gedaan is het maken van een geboortekaartje nog niet weg te denken en hoe leuk is het ook om deze te ontvangen. Het ontwerpen van een geboortekaartje maak je helemaal naar jouw stijl en voorkeuren, alles is zelf in te vullen. Hierdoor zijn de meeste kaartjes ook uniek en gepersonaliseerd. Het nadeel van de kaartjes is dat je het pas gestuurd mag worden naar de geboorte van je kind. Hierdoor kan het soms nog wel even duren voordat het verstuurd kan worden maar dat mag de pret niet drukken. 

Het versturen van een kaartje behoort gelukkig nog niet tot het verleden. Tegenwoordig versturen we de meeste kaarten voor iemands zijn verjaardag of een geboortekaartjes. Een speciale kaart is het maken van een diamond painting. 

Publicatiedatum 13/07/2022