9.2 / 10 1825 reviews 

De mooiste kunstbomen in de nieuwe style van 2023! Welke haalt u in huis?

2 min. te lezen

Terug

Kunstbomen zijn een fantastische manier om een groene sfeer in uw huis of tuin te creëren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verzorging van de boom. De kunstbomen van Peter van Son Interieurobjecten zijn van hoge kwaliteit en zijn nauwelijks te onderscheiden van echte bomen. In deze blog nemen we u mee door de mooiste kunstbomen van 2023 en waarom u deze in huis zou moeten halen.

Waarom kiezen voor kunstbomen?

Voordat we ingaan op de verschillende soorten kunstbomen, is het goed om te weten waarom kunstbomen zo populair zijn. Kunstbomen hebben namelijk een aantal voordelen ten opzichte van echte bomen. Allereerst zijn kunstbomen zeer duurzaam. Omdat ze niet vatbaar zijn voor ziektes of slijtage, gaan ze lang mee. Bovendien heeft u geen last van pollenallergieën als u kiest voor een kunstboom.

Daarnaast zijn kunstbomen zeer onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot echte bomen hoeft u ze niet te snoeien of water te geven. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. U hoeft immers geen tuinman in te huren om de boom te verzorgen. Tot slot zijn kunstbomen geschikt voor alle seizoenen. Of het nu zomer, winter, herfst of lente is, uw kunstboom blijft er altijd fris en groen uitzien.

Soorten kunstbomen

Nu we de voordelen van kunstbomen hebben besproken, is het tijd om te kijken naar de verschillende soorten kunstbomen die Peter van Son Interieurobjecten aanbiedt.

Europese boom

De Europese boom is een kunstboom op Europese stam. Deze boom is luchtig en heeft kleine, frisse groene blaadjes. Het groen van de Europese boom zorgt voor een verhelderende sfeer in de ruimte. Deze boom is dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kantoor, waar het belangrijk is dat er veel daglicht naar binnen komt.

Meerstammige kunstboom

De meerstammige kunstboom wordt vaak gemaakt met Dragonwood. Deze kunstboom heeft meerdere stammen en brengt een tropische sfeer in de ruimte. De meerstammige kunstboom is zeer geschikt voor in een restaurant of hotel, waar u uw gasten wilt laten genieten van een exotische sfeer.

Olijfboom

De olijfboom is een zeer populaire kunstboom. Deze boom wordt gemaakt van een echte olijfstam en heeft daardoor een unieke uitstraling. De olijfboom is een echte blikvanger en kan ook worden gebruikt in kleinere ruimtes, zoals een hal of woonkamer.

Bloesemboom

De bloesemboom is een van de meest veelzijdige kunstbomen. Er zijn talloze mogelijkheden voor de soort bloem en kleur van de bloem. De bloesemboom is een echte eyecatcher en kan worden gebruikt in verschillende ruimtes. Of u nu een sfeervolle toevoeging wilt voor uw slaapkamer of een kleurrijke boom wilt voor in uw kantoor, de bloesemboom is een goede keuze.

Buxusboom

De buxusboom is een kunstboom die bekend staat om zijn strakke en elegante uitstraling. De buxusboom is dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een entree of een tuin, waar het belangrijk is dat de boom goed past bij de omgeving. De buxusboom is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor er altijd wel een variant is die bij uw interieur past

Kunstbomen zijn een fantastische manier om een groene sfeer in uw huis of tuin te creëren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verzorging van de boom. Peter van Son Interieurobjecten biedt een breed scala aan kunstbomen van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een Europese boom voor in uw kantoor of een meerstammige kunstboom voor in uw hotel, er is altijd wel een kunstboom die bij uw interieur past.

Waar kunt u realistische kunstbomen vinden?

Peter van Son Interieurobjecten biedt een breed scala aan verschillende prachtige en vooral realistische kunstbomen aan. 

Publicatiedatum 17/03/2023