9.2 / 10 1803 reviews 

De nieuwste trends in toilet design: van minimalistisch tot luxe

2 min. te lezen

Terug

Ben je sterk aan het overwegen om op korte termijn het toilet een upgrade te geven? Dan ben je vast en zeker jezelf aan het oriënteren op het gebied van de nieuwste trends op het gebied van het design van het toilet. En, laten we meteen met de deur in huis vallen, dat zijn er een hoop. Deze trends kom je dan ook al erg snel tegen als je gaat shoppen in een goed gevulde online badkamer outlet. Om het zoeken wat makkelijker te maken, hebben we de twee meest populaire trends van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Een minimalistisch ontwerp straalt rust en een sereen gevoel uit

Gaat je hart sneller kloppen van een toilet dat veel rust en sereniteit uitstraalt? In dat geval gaat je hart net even wat sneller kloppen van een minimalistisch ontwerp. Je herkent een toilet in deze stijl aan het gebruik van rustige kleuren en strakke lijnen. Investeringen zoals een Geberit up320 en een luxe wit fonteintje zijn bijvoorbeeld erg goede investeringen voor een toilet in deze stijl.

Ga voor luxe door bijvoorbeeld tegels in een leuk printje of een sjieke kleur uit te zoeken

Een andere geliefde trend - die ook verder in het interieur terug is te zien - is de luxe stijl. Je kunt dit het beste omschrijven als een hotel-chique look. En met slechts een paar kleine investeringen, kun je deze woonstijl ook erg goed terug laten komen in het toilet. Kies bijvoorbeeld voor tegels in een leuk printje of een trendy kleur. Ga je graag voor gewaagd en mag het toilet daardoor zeker een tikkeltje anders zijn? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor tegeltjes in een goudkleur. Je maakt het toilet daardoor meteen de blikvanger van het hele interieur.

Je shopt alle benodigdheden eenvoudig en snel online

Kun je niet wachten om het toilet op korte termijn een upgrade te geven? Dan is het de hoogste tijd om je inkopen online te gaan doen. De producten in een outlet zijn altijd op voorraad, wat betekent dat jouw bestelling razendsnel bij jou aan huis kan worden geleverd. Heb je vragen over de huidige collectie of welke items het beste met elkaar kunnen worden gecombineerd? Neem dan altijd even contact op met een specialist van de winkel en laat je geheel vrijblijvend informeren en adviseren voor het toilet. Wanneer ga jij aan de slag met deze trends?

Publicatiedatum 12/05/2023