9.3 / 10 1758 reviews 

De stalen taatsdeur: een echte sfeermaker!

2 min. te lezen

Terug

Heb jij net een huis gekocht? Of ben je van plan jouw huis te verbouwen? Je wil van jouw huis jouw thuis maken, hierbij is de inrichting een belangrijk element. Je moet veel keuzes maken, over onder andere de kleuren op de muur, de keuken en de bank. Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt, maar je moet ook nadenken over welke deuren je wil. Heb jij wel eens gedacht aan stalen taatsdeuren? Deze soort deur is de laatste tijd erg populair en geeft enorm veel sfeer in jouw huis!

Wat zijn stalen taatsdeuren? 

Stalen deuren, ze zijn erg mooi en passen goed in ieder interieur. Stalen taatsdeuren zijn gemaakt van metaal en ze geven sfeer aan jouw huis. De deuren zijn perfect te combineren met elementen als hout, dit creëert een rustieke sfeer. De stalen taatsdeur bevat gehard glas. Het geharde glas zorgt ervoor dat de deur erg sterk is en daarnaast stootvast is. Het bijzondere aan stalen taatsdeuren is het scharnierpunt. De scharnieren worden, in tegenstelling tot een normale deur, in het plafond en in de grond bevestigd. Doordat de scharnieren in het plafond en in de grond worden bevestigd kan de stalen taatsdeur 90 graden worden geopend. Het kan ook nog eens in beide richtingen worden geopend, dit maak de deur ontzettend functioneel. Daarnaast kan een stalen taatsdeur goed op maat worden gemaakt, jij mag helemaal zelf invullen hoe jij wil dat jouw deur eruit komt te zien. Je kan bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel glas jij in jouw deuren wil. De standaard kleur van een stalen taatsdeur is zwart, maar met behulp van poedercoating kan de deur ook een andere kleur krijgen. Kies voor stalen taatsdeuren en geniet van de sfeer in jouw huis! 

Voor welk doeleinde kies jij? 

De stalen taatsdeur kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Allereerst kan een stalen taatsdeur worden geplaatst om ruimtes van elkaar te scheiden. Op die manier kan je bijvoorbeeld van een keuken en een woonkamer twee aparte ruimtes maken. Dit is ontzettend handig als een van de gezinsleden bezoek ontvangt, zij kunnen zich dan afzonderen in bijvoorbeeld de keuken. De rest van het gezin kan dan ongestoord tv kijken in de woonkamer. Daarnaast kan een stalen taatsdeur worden geplaatst als tussenwand. Vind jij een dichte wand niet mooi? Dan is de stalen taatsdeur als tussenwand iets voor jou! Het zorgt voor een open geheel en alle kamers in jouw huis krijgen zo meer licht. Ook kan je ervoor kiezen om stalen taatsdeuren te gebruiken als binnendeur, bijvoorbeeld als deur naar de gang. Als je kiest voor een stalen taatsdeur als binnendeur, dan ben je verzekerd van een hoop licht en veel sfeer. Als laatste kan een stalen taatsdeur ook als schuifdeur dienen. Een schuifdeur is perfect om bepaalde ruimtes tijdelijk van elkaar te scheiden, maar je kan er ook voor kiezen om er een open ruimte van te maken. Weet jij al waar jij jouw stalen taatsdeuren gaat plaatsen? 

Publicatiedatum 01/12/2021