9.2 / 10 1825 reviews 

De trends rondom kunstplanten

2 min. te lezen

Terug

Ben jij dol op de uitstraling van planten maar heb je echt geen groene vingers? Je bent heus niet de enige! Gelukkig zijn er steeds meer mooie kunstplanten die niet van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Het enige wat je met deze planten hoeft te doen is ze af en toe schoon te maken, want verdere verzorging hebben ze niet nodig. Er zijn verschillende trends op het gebied van kunstplanten, voor zowel binnen als buiten. Ben je benieuwd wat het nieuwste van het nieuwste is? Lees dan snel verder!

Een kunsthaag voor in je tuin

Wil jij graag een groene afscheiding in je tuin maar heb je echt geen geduld om een complete haag te laten groeien? Dan kun je kiezen voor een kunsthaag. Deze is er in veel verschillende varianten, zoals een conifeer, een klimop of een paarse buxus. De enige ziet er realistischer uit dan de ander, dus je moet net kijken wat voor uitstraling je wenst. Als je deze kunsthaag bestelt bij Easyplants kunstplanten dan weet je zeker dat deze in ieder geval van goede kwaliteit is en lichtbestendig is. Vooral dit tweede is erg belangrijk bij het kopen van kunstplanten. Deze zijn namelijk gemaakt van plastic, en dit wil nogal eens verkleuren onder invloed van de zon. Wil je zeker weten dat jouw kunstplanten mooi blijven? Bestel ze dan zeker via Easyplants Kunstplanten.

Kunstplanten voor aan het plafond

Het is je vast niet ontgaan dat op het gebied van planten de hangende varianten al jaren erg populair zijn. Deze hangplanten kun je bevestigen aan een haak aan het plafond, aan een boekenplankje, of je zet ze gewoon op een kastje en laat ze aan de zijkant naar beneden vallen. Het goede nieuws voor mensen zonder groene vingers is dat je hangplanten ook in een kunstvariant kunt kopen! Deze blijven voor altijd mooi en je hebt er totaal geen omkijken naar. Bij Easyplants hebben ze een groot assortiment kunst hangplanten, zoals een bamboeplant, een buxus, een ficus pumila of een witte roos. Het leukste is natuurlijk om er meerdere met elkaar te combineren. Dit oogt heel natuurlijk, en het meest creatief.

De meest populaire kunstplanten van Easyplants

Als we het de experts van Easyplants moeten geloven zijn er een aantal kunstplanten die opvallend populairder zijn dan de rest. De bananenboom is er daar één van. Deze subtropische plant is groot van formaat, en geeft elke ruimte direct een beetje Ibiza-gevoel. Met stip op nummer twee staat natuurlijk de monstera. Deze is net als de bananenplant niet alleen als kunstplant erg populair, maar ook in het echt. Maar nogmaals, niet iedereen vindt het even makkelijk om planten te verzorgen, dus het is fijn dat de kunstvariant bestaat. De monstera heeft grote, donkergroene bladeren met meerdere inkepingen. Het is een stijlvolle kunstplant die het goed doet in elke ruimte van het huis. Als laatste moeten we natuurlijk ook de pannenkoekplant noemen. Dit super hippe plantje is op zich niet moeilijk te onderhouden, maar hij heeft wel geregeld water nodig. Vergeet je dat constant? Kies dan voor de kunst pannenkoekplant van Easyplants!

Publicatiedatum 02/03/2022