9.2 / 10 1825 reviews 

De voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk

1 min. te lezen

Terug

Met de juiste tuinafscheiding kun je elk terrein goed beschermen tegen ongewenst bezoek. Daarom heeft Tuinafscheiding.nl naast houten schuttingen en hekken ook metalen hekwerk van dubbelstaafmat. Hieronder leest u waarom dit een goede keuze is.

Sterk

Als u ongewenste bezoekers in uw tuin of op uw terrein wilt weren, dan is een sterk hekwerk noodzakelijk. En dat is precies de kracht van dubbelstaafmat. Het hekwerk is gemaakt van stevige draadstaven die ervoor zorgen dat het hek tegen een stootje kan. In het hek zitten horizontale en verticale draden, waarbij de horizontale draden dubbel zijn, waardoor het hek extra sterk is. Zo weet u zeker dat uw tuin of bedrijventerrein veilig afgeschermd is.

Voor optimale beveiliging zijn er ook poorten van dubbelstaafmat. Ook deze zijn sterk en stevig dankzij het metalen frame. Bovendien zien ze er hetzelfde uit als het hekwerk, waardoor de afrastering één geheel vormt. 

Diverse afmetingen

Er zijn verschillende hoogtes te krijgen, waardoor het hekwerk eigenlijk voor elke toepassing geschikt is. Een hoog hekwerk biedt natuurlijke de beste bescherming aan uw terrein of tuin. Dit is handig als u er echt voor wilt zorgen dat niemand op uw terrein komt. Maar dubbelstaafmat hekken zijn ook geschikt als laag hekwerk, zodat bijvoorbeeld de hond niet uit de tuin ontsnapt. En u kunt denken aan het afzetten van een deel van de tuin waar kleine dieren, zoals konijnen of kippen lopen. Zo is dubbelstaafmat dus geschikt voor veel doeleinden!

Verschillende kleuren

Vaak denken mensen dat een hekwerk van metaal er kil uitziet, maar dat hoeft niet zo te zijn. De vorm van dubbelstaafmat hekwerk is strak, maar het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een hek in zwart of antraciet krijgt u een stevig hekwerk met een moderne uitstraling. Maar heeft u een groene tuin, dan kunt u ook kiezen voor een groen hekwerk. Zo heeft u optimale bescherming en een hek dat past bij de natuurlijke uitstraling van de tuin. En als u het nog wat groener wilt laten ogen, dan kunt u er ook voor kiezen om klimplanten tegen het hek aan te laten groeien. Dan is het hek na verloop van tijd minder zichtbaar.

 

Publicatiedatum 19/10/2021