9.2 / 10 1806 reviews 

Een mooie afwerking van je huis creëren

2 min. te lezen

Terug

Zo werk je je huis mooi af

Wil je je huis mooi afwerken? Heb je een huis gekocht of wil je deze opknappen, dan moet alles goed afgewerkt zijn. Aandacht besteden aan de details besten is daarom zeker aan te raden. Met bijvoorbeeld een likje Sikkens Rubbol SB verf, kun je al een echt verschil maken. Wij zochten uit op welke manieren je je huis en interieur mooi af kunt werken. Lees snel verder voor meer informatie en start met het afwerken van je huis met onze tips.

Een likje verf doet wonderen

Je kunt je huis van een mooie afwerking voorzien door muurverf op de muren aan te brengen, zoals Sikkens verf. Hiermee geef je je huis een nieuwe en frisse uitstraling. Ook kun je ervoor kiezen om eens voor een geheel andere kleur dan normaal te kiezen, waardoor het geheel een andere uitstraling krijgt. Bij het opknappen of afwerken van je huis is verven een stap die je zeker niet over mag slaan.

Zorg voor nieuw meubelbeslag voor je meubilair

Je meubels zijn vaak belangrijke eyecatchers. Daarom is het belangrijk om ook aan de afwerking van je meubilair aandacht te besteden. Misschien zijn enkele handvatten niet meer compleet of is er sprake van kapotte onderdelen. Met goed meubelbeslag kun je jouw meubilair weer een strakke look geven. Je kunt online diverse soorten meubelbeslag voor jouw meubilair kopen waarmee je de uitstraling hiervan echt op kunt halen.

Kies de juiste verlichting uit

Je huis mooi afwerken doe je ook met de juiste verlichting. Combineer zowel felle verlichting als sfeerverlichting met elkaar en zorg dat iedere ruimte van voldoende licht voorzien is. Kies voor hanglampen, staande lampen en bureaulampen. Plaats een wandlamp in de badkamer en voorzie het plafond van mooie spotjes. Een goed verlicht huis doet veel voor de sfeer die je hierin zal ervaren.

Vergeet het deurbeslag niet

Denk bij de afwerking van je woning ook aan goed deurbeslag. Dit is voor zowel binnen- als buitendeuren van belang. Niet alleen heeft dit invloed op de veiligheid van je woning. Je kunt er ook nog eens voor kiezen om echte eyecatchers te plaatsen. Denk aan stijlvolle klassieke deurknoppen of strakke zwarte moderne deurklinken. Hiermee geef je jouw woning net even wat extra’s.

Hoe ga jij jouw huis mooi afwerken? Schrijf eens op wat je specifieke wensen zijn en ga online op zoek naar de juiste materialen voor de afwerking van jouw woning. 

Publicatiedatum 10/12/2021