9.2 / 10 1803 reviews 

Een nieuw jaar, een nieuwe look

2 min. te lezen

Terug

Ben je de huidige look van je woning zat en zoek je naar iets nieuws? Dan is het nieuwe jaar het perfecte moment aanpassingen te maken in het interieur van je huis. Van der Donk interieur is gespecialiseerd in het creëren van een hoogwaardige designer look. Je kunt hier namelijk een rijke scala aan meubels vinden die heel mooi zullen staan in bijvoorbeeld je woonkamer of keuken. Dus, of je nou bezig bent met het inrichten van je nieuwe huis of het maken van aanpassingen in je huidige huis, ga dan op advies op Van der Donk. Zij helpen je verder door gepast advies te geven dat aansluit op je levensstijl. Meer weten over de mooiste designer meubels? In dit artikel lees je hier meer over. 

Schoonheid van de designer look

De schoonheid van de kamers kun je laten opvallen door de juiste meubels in huis te brengen. Hierbij is kwaliteit ontzettend belangrijk. Wat je zoekt is tijdloos design meubilair. Hoogwaardige merken, zoals B&B Italia, geven je kamers een bijzondere en exclusieve look. Jarenlang is B&B Italia op de markt en is nog steeds hun doelgroep aan te trekken. Dit heeft te maken met het feit dat B&B Italia zich blijft ontwikkelen om comfortabele meubels te creëren. Of het nou gaat om een luxe eetkamerstoel, fauteuil of banken. De meubels bieden een strakke look aan, maar blijft gracieus. 

Tips helpen je op weg

Door de steeds veranderende interieurtrends is het lastig de juiste keuze te maken voor je eigen interieurstijl in het huis. Je bent wellicht bang de verkeerde meubels in huis te halen en hier uitgekeken op te raken. Gelukkig kunnen een aantal tips je goed op weg helpen. Ten eerste, investeer in tijdloze meubels. Let er altijd op dat je hoogwaardige meubels in huis haalt die jarenlang mooi blijven staan in je kamer. Dit kan namelijk gezien worden als de basis van je interieur. Ten tweede, gebruik niet te veel kleuren in je meubilair. Houd het neutraal. Dit doe je door kleurtinten, zoals wit, beige en grijs te gebruiken. Ontwijk het gebruik van prints, tenzij het subtiel verwerkt is in je woonaccessoires. Ten derde, laat zien dat je in het huis woont. Dit doe je door een persoonlijke touch toe te voegen in het interieur van je huis.

Kortom, van der Donk interieur is de ideale oplossing voor het creëren van een nieuwe look in je huis. Voeg hierbij hoogwaardige meubels toe, zoals de meubels van het tijdloos merk B&B Italia.

Publicatiedatum 04/01/2023