9.2 / 10 1836 reviews 

Een traplift huren of kopen?

1 min. te lezen

Terug

Het leven kan erg onvoorspelbaar zijn en soms gebeuren er dan dingen waar je van tevoren geen rekening mee hebt gehouden. Natuurlijk hoop je niet dat het je gebeurt, maar door omstandigheden kan het zomaar zo zijn dat je tijdelijk thuis moet revalideren. Dit kan bijvoorbeeld door een operatie zijn, maar ook door een vervelende valpartij. Als je ouder wordt kan het ook nog eens zo zijn dat je steeds iets meer slechter ter been wordt. Een traplift kopen (of huren) kan dan een oplossing zijn. Op deze manier kun je toch nog gebruik maken van je hele huis, wat natuurlijk wel zo prettig is. Maar wat past jou het beste? Huren of kopen? We zetten alles even voor je op een rijtje in dit artikel.

Traplift huren

Als je tijdelijk gebruik wilt (of moet) maken van een traplift dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor het huren ervan. Zeker als je moet revalideren en uiteindelijk weer letterlijk op de been bent, is het handig als deze ook weer verwijdert wordt. Er komt altijd een professional bij je thuis om alles door te spreken zoals bijvoorbeeld de traplift kosten en e.e.a. op te meten. Hierna volgt een (vrijblijvende) offerte op maat en indien je akkoord bent dan gaat men aan de slag met het op maat maken van de rails. Als alles klaar is wordt er een afspraak gemaakt om alles voor je te plaatsen. Hierna wordt alles goed aan je uitgelegd zodat je precies weet hoe het allemaal werkt. 

Traplift kopen

Ben je van plan om langer de traplift te gaan gebruiken, of ben je ervan afhankelijk, dan is het voor jouw wellicht de beste optie om een traplift te kopen. Hier gaat het eigenlijk op dezelfde manier als dat je er eentje gaat huren. Er komt een adviseur aan huis en deze bespreekt jouw wensen en behoeften. Deze zal de trap opmeten en je een offerte doen toekomen. Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen over het plaatsen van de traplift in jouw woning. Het installeren van de traplift neemt ongeveer een dagdeel in beslag.

Publicatiedatum 08/04/2022