9.2 / 10 1816 reviews 

Een woning met passie voor wijn en stijl

2 min. te lezen

Terug

De woningmarkt is constant in beweging. Huren of verhuren, kopen of verkopen, het vindt iedere dag wel ergens in Nederland plaats. Creëer een woning die aantrekkelijk gevonden wordt en bereik een groter publiek voor de woning. De boel eens flinks opknappen, een moderniteitsslag uitvoeren en de woning voorzien van een wijnklimaatkast is een stap in de juiste richting. 

Stijl en kwaliteit voor de woning

Wijn wordt steeds meer genuttigd en om dit goed te doen dient deze op de juiste manier bewaard te worden. De wijnklimaatkast biedt hierbij de helpende hand dankzij het constant op temperatuur houden van de wijn met compressiekoeling. Het apparaat is ontworpen om de wijn op de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en in alle rust te bewaren waarbij de wijn beschermd wordt tegen uv-straling dankzij de uv-werende glazen deur. De wijnklimaatkast kopen betekend dat de woning voorzien wordt van stijl en kwaliteit waar iedere wijnliefhebber enthousiast van wordt. Handmatig instelbare temperatuurzones maken met mogelijk om meerdere wijnsoorten in één apparaat op te slaan. Stijlvolle beukenhout uitschuifbare lades zorgen ervoor dat de wijn horizontaal bewaard wordt en eenvoudig in en uitneembaar is. Waarbij de traditionele koelkast over een ongunstige temperatuur, luchtvochtigheid en te veel trilling beschikt zal de wijnklimaatkast de perfecte partner voor de wijn worden. 

In iedere woning kan er genoten worden van goede wijn

Of het nou om een appartement gaat of om een landhuis. Voor iedere ruimte is een wijnklimaatkast geschikt en wordt er een ideale wijnbeleving gecreëerd. Dankzij de modulaire vormgeving kan de wijnklimaatkast eenvoudig in iedere keuken geplaatst worden. Koken met wijn is nog nooit zo simpel geweest! Een wijnkoeler inbouw geeft tevens extra luxe aan de woning wat iedere potentiële huurder zal enthousiasmeren. Of het nou om het opslaan van 10 flessen gaat of om maar liefst 100 of meer flessen, de wijnklimaatkast kan hier allemaal aan tippen. Ligt de voorkeur bij het creëren van een wijnbeleving in de woonkamer, bij de bar of in de dinerruimte? Een losstaande wijnkoeler biedt hierbij een prima oplossing. De wijn binnen handbereik tijdens het dineren, tijdens het ontspannen naar de film kijken op de sofa of tijdens het borrelen met gasten bij de bar. Op ieder moment van de dag ligt de wijn klaar om geserveerd te worden.

Creëer meerwaarde voor de woning met deze extra

Het leggen van een nieuwe vloer in de woning, een ander likje verf, de tuin overhoop gooien etc. doet wonderen. De aankleding van de woning veranderen biedt meerwaarde voor de woning en voorziet de boel weer van een frisse look. Onderscheid maken is wat telt op de woningmarkt en zal de potentie van de woning doen toenemen. Dit kan zeer zeker ook met de wijnklimaatkast welke uw woning voorziet van stijl, klasse en een optimale smaakbeleving. Een extra traditionele koelkast zal als snel als te veel gezien worden. Een wijnklimaatkast daarentegen wordt meer gezien als een echte eyecatcher die niet gauw vergeten wordt en waar nog lang over gesproken zal worden. 

Publicatiedatum 15/10/2021