9.2 / 10 1779 reviews 

Fris je huis op voor het nieuwe jaar!

2 min. te lezen

Terug

Het begin van het nieuwe jaar kan soms best wel saai en donker zijn. We zijn veel vaker binnen en gaan er minder snel op uit. Het is dus belangrijk om thuis een fijne omgeving te creëren waar je lekker met vrienden kunt bijkletsen, heerlijk een film kan kijken op de bank of een fijn boek kunt lezen in je favoriete stoel. Je huis een andere look geven hoeft helemaal niet duur of moeilijk te zijn. In deze blog lees je tips hoe je je huis van binnen en buiten nét dat tikkeltje extra gezelligheid kunt geven. 

Verlichting

Nieuwe verlichting kan bepaalde ruimtes net wat meer sfeer geven en donker hoekjes verhelderen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie led-strip achter de bank om een echte designer-look te creëren, of kies een lamp met een robuuste look als echte eye-catcher op je bijzettafel. Je kunt natuurlijk ook voor led-kaarsen of echte kaarsen kiezen, dat is tijdloos en bovendien ook duurzaam! En ook al zijn de feestdagen al voorbij, kerstverlichtingbuiten is altijd mooi. Kies bijvoorbeeld voor netverlichting in de hagen of struiken of voor een mooie prikkabel op je terras om ook in de winter te genieten van je prachtige tuin. Wie wil er nou niet een sfeervolle tuin? Kerstverlichtingbuiten.com  

Accessoires

Kleine dingen zoals een paar nieuwe kussens op de bank of een nieuwe vaas met droogbloemen op de tafel, kan je interieur al een hele nieuwe look geven. En wat dacht je van nieuwe fotolijsten op de muur met je favoriete herinneringen van het afgelopen jaar? Ook stijlvolle opbergers kunnen natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je al je spullen netjes opruimen en zorg je voor een fijne rustige omgeving zonder al te veel troep. Ook kun je natuurlijk zelf hele leuke DIY’s vinden op internet om je eigen unieke items te maken en te pimpen. Speur woonwinkels of kringloopwinkels af om mooie en unieke items te vinden en combineer kleuren en texturen met elkaar om je interieur helemaal picture perfect te maken. 

Planten

New year, new plant! In veel winkels kun je nu hele mooie kamerplanten vinden die je huis, naast meer zuurstof, ook een frisse groene look geven. En geen zorgen over de verzorging, er zijn genoeg ‘makkelijke’ kamerplanten te vinden die zelfs iemand met totaal geen groene vingers kan verzorgen. Ga bijvoorbeeld voor de trendy Monstera plant, een mooie eyecatcher met zijn grote groene bladeren. Of voor een Kentia, een Australische palm die goed tegen een stootje kan. Maar ook een Vrouwentong is mooi en makkelijk te onderhouden, omdat hij maar weinig water nodig heeft. Laat je adviseren in een winkel of tuincentrum en je hebt er meteen een goed voornemen bij. Succes!

 

Publicatiedatum 13/01/2024