9.2 / 10 1806 reviews 

Goedkoop de inrichting veranderen 

2 min. te lezen

Terug

Een paar jaar dezelfde inrichting en het wordt tijds voor iets nieuws. Helaas ben je erachter gekomen, dat door middel van de hoge energiekosten het niet mogelijk is om een nieuwe inboedel te kopen. Het is ook mogelijk om de inrichting met weinig geld opnieuw te stylen. In deze blog lees je verschillende manieren om jouw inrichting om jouw huis opnieuw in te richten met weinig geld.

Begin bij de meubels

Helaas ben je erachter gekomen, dat door de hoge uitgaven het niet mogelijk is om een nieuw meubelstuk te kopen. Het is mogelijk om de meubelstukken opnieuw te stylen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te stofferen. Door middel van stofferen zorg je ervoor dat het meubelstuk een nieuwe look krijgt. Dit gebeurt aan de hand van verschillende kleuren en materialen. Het restaureren van een meubelstuk kan ook een mooi effect geven aan de inrichting. Wanneer een meubelstuk wordt gerestaureerd, wordt het oude meubelstuk in orde hersteld. Naast stofferen en restaureren is het ook mogelijk om het meubelstuk. Door jouw bank te reinigen, creëer je een frisse look aan jouw inrichting. 

Nieuw kleurtje aan de muur 

Wat dacht je van een nieuw kleurtje aan de muur? Een nieuwe kleurtje aan de muur kan de inrichting een hele nieuwe frisse blik opleveren. Een voorbeeld hiervan is de donkere muurtjes in het huis te veranderen naar een vrolijke frisse kleur. Daarbij is verf helemaal niet duur. Bij sommige budgetwinkels krijg je het huismerk verf al voor onder de €10,. Ga je jouw muurtje verven? Zorg dan dat voordat je begint met verven weet hoe je het beste kan verven. Door een goede verftechniek voorkom je strepen op de muur.

Muurdecoratie

Kale muren zijn ook zo saai! Probeer eens iets leuks aan de muur te hangen. Er zijn veel verschillende muurdecoraties die je aan de muur kan hangen. Muurstickers, de naam zegt het eigenlijk al, zijn stickers voor aan de muur. Deze muur bevatten een decoratie die sfeer en / of warmte geven aan de inrichting. Naast muurstickers zijn er ook veel voorwerpen die de muur kunnen decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto van de kids of van een heugelijk moment.

Gordijnen en belichting

Gordijnen, je zal er misschien niet zo snel aandenken, maar ze dragen bij aan de inrichting. Nieuwe gordijnen kan een hele nieuwe frisse look geven in huis. Ook is de belichting in een huis van veel waarde. Een mooie belichting kan veel warmte geven binnenshuis. 

Overdrijven hoeft niet

Je hoeft niet te overdrijven bij het inrichten van het huis. Door af en toe plekken leeg te laten, komt het mooiste naar boven. Ook het verplaatsen van de meubels in huis kan al veel beleving brengen. Op deze manier kan je inzichten krijgen, waar je vooraf niet aan had gedacht.

Kortom, er zijn veel manieren om jouw inrichting op een goedkope manier te veranderen. Het beste is om zelfs eerst na te gaan wat je wilt met de inrichting, voordat je begint. Zo voorkom je dat jouw geverfde muurtje niet past bij de inrichting.

Publicatiedatum 11/11/2022