9.3 / 10 1759 reviews 

Het centrum van je woonkamer upgraden

2 min. te lezen

Terug

Is jouw woonkamer toe aan een upgrade? Een bank kan hét verschil maken. Niet alleen de kleur en stijl zijn belangrijk, maar ook de vorm. Anders dan is een tv-meubel ook belangrijk. 

Of je het nu leuk vindt of niet, een tv-meubel staat – of hangt – op een prominente plek in de woonkamer. Neem dus de tijd om nieuwe tv-meubels te kopen. In deze blog komen alle aspecten aan bod waar je aan kunt denken.

TV kast functie

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen welke functies tv-meubels hebben. Wil je er gewoon kabels in verstoppen? Of heb je liever meubels met meer opbergruimte? De antwoorden op deze vragen hebben invloed op de grootte van de tv-kast. Natuurlijk moet je ook rekening houden met het formaat van de tv.

Tv-meubel - ideaal voor middelgrote tot grote tv's - biedt niet alleen ruimte voor kabels maar ook voor dvd's en gameconsoles enz. Handig aan dit meubel is de speciale deur: het apparaat kan worden bediend zonder het te openen. Van verschillende interieurkleuren en glaspanelen tot uitvoeringen met poten of een ophangsysteem, dit tv-meubel stel je zelf in elkaar.

U kunt ook kiezen tussen klepdeuren en lades. U kunt uw bestelling compleet maken met vaste beugels, zwenkbeugels of kabelgoten. Kies vooral voor mooie led-verlichting!

Tv-meubels plaatsen

Bij het kiezen van tv-meubels is natuurlijk ook de locatie erg bepalend. Hangt je tv aan een grote muur die nog niet is uitgewerkt? Selecteer dan het tv-wandmeubel.

Met het wandmeubel, ontworpen en geproduceerd in Italië, maak je van die kale muur een echte eyecatcher! Er is voldoende opbergruimte achter gesloten deuren. De collectie bestaat uit rechthoekige en vierkante elementen in hoogglans wit en hoogglans antraciet. Leuk detail: Je kunt de rechthoekige wandkast zowel horizontaal als verticaal aan de muur bevestigen.

Net als de wandmeubel elementen wordt ook het TV wandmeubel gemaakt in Italy. De werkwijze is hetzelfde: met behulp van de verschillende elementen stel je zelf het gewenste tv-wandmeubel samen.

In tegenstelling tot de eerder genoemde serie zijn er geen vierkante Line wandelementen. Daarnaast zijn Line-elementen voorzien van handgrepen.

Tv-kasten: stijl en uitvoering

Wil je echt dat de tv - en het bijbehorende wit tv meubel - onderdeel wordt van je interieur? Houd je van zwart? Dan gaat je hart zeker kloppen bij het zien van deze zwarte tv meubels.

Hopelijk heb je het idee om de tv-kast die je wilt te implementeren. Misschien is de kopie van je dromen verschenen!

Publicatiedatum 07/06/2022