9.2 / 10 1836 reviews 

Hordeur voor de huurwoning

2 min. te lezen

Terug

In de zomerperiode is er veel overlast van ongedierte in huis. Het gaat hier om kleine vliegjes, grote muggen en alles wat daar tussenin zit. Het is in de zomer dus geen overbodige luxe om een goede hordeur te hebben. Op deze manier kun je namelijk op een praktische manier voorkomen dat je al dit ongedierte in je huis krijgt. Voor veel mensen met een huurhuis is het toch een drempel om over te gaan tot de aanschaf van een hordeur. Het is namelijk niet de eigen woning maar deze wordt gehuurd. We horen vaak dat huurders het zonde van hun geld vinden om tot zo’n aankoop over te gaan. Daar zijn tegenwoordig ook prachtige oplossingen voor. Zodat je op het moment dat je gaat verhuizen gewoon de hordeur weer mee kunt nemen naar je nieuwe woning. Dus wil je een hordeur kopen dan heb je genoeg keuzes te maken. 

Soorten hordeuren

Er zijn verschillende soorten hordeuren. Zoals er natuurlijk ook heel veel verschillende deuren zijn. Er is meestal niet een echte standaard hor die voor elke deur geldt. Daarom kijken we graag naar een hordeur op maat. Zodat je weet dat het goed past en je geen last meer hebt van vliegen. Want als je een openstaande deur hebt weet je zeker dat deze in de zomer ook bij jou naar binnen gaan vliegen. Er is daarom een hordeur op maat voor alle type deuren. Of je nu een schuifpui hebt, openslaande deuren of een draaideur. Dat is geen enkel probleem. Voor al deze verschillende soorten is er een hordeur op maat. De vaste hor is voor de standaard deur natuurlijk ook een oplossing. Dit scheelt dan weer het vragen van advies bij een bouwmarkt bijvoorbeeld. De montage hiervan is vaak ook eenvoudig. Zodat je dit helemaal zelf kunt doen.

Praktische oplossingen

Soms heb je te maken met een uitdaging waarvoor je niet altijd de mooiste oplossing kunt vinden. Daarom is het ook aan te raden in zo’n geval wel advies te vragen. Doordat je met een expert om tafel gaat kan hij of zij vanuit de praktijk advies geven. Zij hebben eigenlijk elke situatie wel vaker meegemaakt en weten precies wat er nodig is voor jouw probleem. Voor jou lijkt het misschien een heel lastig probleem dat niet op te lossen is. Voor de meeste experts zijn dit de mooiste uitdagen. Er zijn namelijk verschillende oplossingen om de insecten buiten te houden. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een plisséhor of een lamellenhor. De laatste variant is ook heel erg geschikt voor als je kinderen hebt. Zodat zij hier geen last van hebben en er ook niet voor zorgen dat het stuk gaat. Dat zijn zaken die een expert met je kan bespreken. Uiteraard is het uiterlijk ook belangrijk. Zij weten precies wat er te koop is en kunnen je op alle onderdelen van het juiste advies voorzien. Heb je de standaard oplossing nodig dan is dit heel goed online te doen. Zodat je daarna zelf met de hordeur aan de slag kunt. 

Publicatiedatum 18/10/2021