9.2 / 10 1836 reviews 

Last van een daklekkage?!

2 min. te lezen

Terug

Heb jij last van daklekkage? Een lekkage is iets waar je niet op zit te wachten. In veel gevallen zit het lek verstopt en is het niet duidelijk waar de bron zich bevindt. De schade in huis kan zich op een hele andere plek bevinden dan waar het lek zit, zeker bij een plat dak. Veel mensen gaan zelf aan de slag, maar dit is gevaarlijk en bovendien ben jij je er waarschijnlijk niet van bewust waar je precies op moet letten. Zo kan je onbewust de lekkage verergeren. Moorman Totaal Techniek is de oplossing voor jouw probleem! Wij helpen je graag!

Voor het repareren van een daklekkage kan je het beste een specialist inschakelen. Wij beschikken over kennis en moderne technieken. Of het nou gaat om een dak-, kelder-, leiding- of badkamer lekkage, wij sporen lekkages op met de meest geavanceerde detectie apparatuur en beperken de mogelijke overlast. Uiteraard zorgen wij ook voor vakkundige reparatie van de lekkage! 

Plafond lekkage? Wij maken het! 

Lekkage aan je plafond is een nachtmerrie voor iedere huiseigenaar. Plafond lekkages zorgen voor ernstige schade en dit kan tot grote kosten leiden. Een lekkage kan later voor grote problemen zorgen als deze niet snel onderhanden wordt genomen. Snel ingrijpen is hierdoor van cruciaal belang. Onze specialisten zullen, zonder breken en onnodige schade aan te richten, snel en vakkundig het probleem voor jou oplossen. Met de modernste technieken en nieuwste apparatuur kunnen wij alle lekkage oorzaken opsporen. Daarna zullen wij jou voorzien van een uitgebreide rapportage, om vervolgens de lekkage te verhelpen zodat jouw woning weer zo goed als nieuw wordt. 

Moorman Totaal Techniek, de beste keuze voor jouw lekkage problemen! 

Moorman Totaal Techniek is sinds jaar en dag het lekdetectiebedrijf. Overal in Nederland bieden wij onze service aan. Omdat wij in heel Nederland lekdetectie experts hebben, kunnen wij snel ter plaatse zijn zodat jouw lek zo snel mogelijk opgespoord en herstelt kan worden. 

Wellicht ben je bang voor de kosten die de dak- of plafond lekkage met zich meebrengt, maar vrees niet! Lekdetectie wordt in de meeste gevallen vergoed door jouw verzekeraar. Bij de aankoop van jouw huis heb je een opstalverzekering afgesloten. Verzekeraars zijn dan ook grote voorstanders van onze moderne technieken. Doordat veel hakken en breken overbodig gemaakt wordt, werken deze technieken ook kostenbesparend. Dus heb je last van een plafond- of daklekkage en zoek je een professional om dit te verhelpen? Neem dan zeker contact met ons op. Dit doe je door het formulier op onze website in te vullen of door rechtstreeks telefonisch contact op te nemen. Wij staan direct voor jou klaar en helpen je graag!

Publicatiedatum 26/09/2022