9.2 / 10 1836 reviews 

Leuke manieren om jouw woonkamer meer te laten stralen!

2 min. te lezen

Terug

Als jij manieren zoekt om jouw woonkamer meer te laten stralen dan ben je hier aan het juiste adres! Vooral als je je woonkamer wilt laten stralen met herinneringen. Geef je woonkamer meer persoonlijkheid door gebruik te maken van je allermooiste herinneringen en zie je woonkamer stralen!

Meeste herinneringen worden met een camera vastgelegd tijdens speciale momenten. Deze speciale momenten kunnen van alles zijn. Een geboorte van een kind, de eerste stappen van een kind of je bruiloft, bevalling, verjaardag noem het maar op! De beelden die de camera kan je laten afdrukken. Met deze foto’s is er veel dat je kan doen. Laten we kijken wat allemaal!

Een canvas foto afdrukken voor de woonkamer

Een goede manier om je woonkamer te laten stralen is door je mooiste herinnering te laten afdrukken op canvas. De canvas foto kun je mooi ophangen in je woonkamer. Hoe je zo een canvas foto krijgt doe je door via bedrijven zoals albelli canvas bestellen. Via albelli gebruik je een programma waarmee je je mooiste moment opname kan configureren tot een canvas foto. In dit programma vergroot of crop je je foto tot je wensen. Let daarbij wel op dat je een camera gebruikt voor je mooiste mensen, zodat de kwaliteit van de afbeelding goed is. Wanneer de kwaliteit van de afbeelding niet goed is zal de canvas foto wazig zijn.

Een collage maken met je mooiste herinneringen

Een andere optie om je woonkamer meer te laten stralen is door een collage te maken van je mooiste herinneringen. Doe dit door eerst de afbeeldingen af te drukken als foto’s in de afmetingen die naar jouw wensen zijn. Groot of klein, het kan allebei. Verder kan je ook kleine herinneringen in de vorm van bonnetjes of kaartjes toevoegen aan de kaartjes. Zo kan je in een thema blijven met je collage en je huis laten schijnen!

Foto laten omlijsten

Naast een canvas foto of een collage is het ook mogelijk om een afbeelding af te drukken op groot formaat en deze te laten omlijsten. Dit heeft in principe hetzelfde effect als een afbeelding op canvas af laten drukken. Echter geeft een omlijstte foto een ander soort sfeer af in huis dan een canvas foto. Het is daarom belangrijk om te kijken wat beter bij jouw woonkamer past, zodat jouw woonkamer echt kan schijnen met al het karakter van jezelf.

Publicatiedatum 01/07/2022