9.2 / 10 1825 reviews 

Stap voor stap naar jouw droominterieur met deze tips!

2 min. te lezen

Terug

Staat het upgraden van het interieur binnenkort bij jou op de planning? Het interieur moet dan perfect aansluiten op je eigen smaak en stijl. En daarom is het ook meer dan logisch dat je hier uitgebreid de tijd voor neemt. Door aan de slag te gaan met een paar handige interieurtips, op basis van een interieuradvies Eindhoven, is het samenstellen van een perfect geheel meteen wat makkelijker. Hier helpen we je graag bij. In dit blog lees je een paar erg handige tips die erg eenvoudig toe te passen zijn bij jou in huis.

Stem de stijl van de vloer en de kleur op de muur goed op elkaar af

Om het interieur van je dromen te verwezenlijken, is het natuurlijk belangrijk dat je als eerste start met het samenstellen van een goede basis. Let daarom extra goed op de kleur en stijl van de vloer en de muren. Door hier een mooie balans in te vinden - en te werken met een neutraal kleurenpalet - weet je zeker dat het meubilair nóg beter tot zijn recht gaat komen. Kies je voor een vergrijsde vloer? Ga dan voor kleuren zoals grijs en gebroken wit op de muur. En ga je voor een warme vloer in een houtlook of een waanzinnig parket? Dan doen kleuren zoals pasteltinten en bruintinten het bijzonder goed op de muur.

Investeer in meubilair in een specifieke woonstijl 

Nadat de basis in huis helemaal in orde is, staat het shoppen van het meubilair met een interieurstylist Den Bosch op de planning. Ga altijd voor een gerichte woonstijl als je de meubelstukken uitzoekt. Enkele bekende voorbeelden zijn de retro stijl, de Wabi Sabi stijl en de klassieke stijl. In een woonwinkel krijg je altijd een goed beeld van hoe dit soort stijlen er bij jou in huis uit kunnen zien. En shop je meteen een desbetreffende stijlstudio? Dan weet je ook zeker dat het interieur meteen helemaal perfect oogt in huis.

Maak het extra gezellig in huis met de mooiste accessoires 

In een woonwinkel barst het ook van de woonaccessoires. En dat is ook meer dan logisch, als het aan ons ligt. De woonaccessoires zorgen namelijk voor een knus en gezellig gevoel en zijn daardoor de kers op de taart voor je eigen interieur. Kies bijvoorbeeld voor kussens, dekens en kaarsen in dezelfde soort stijl en maak iedere ruimte in huis helemaal compleet.

Publicatiedatum 15/01/2024