9.2 / 10 1808 reviews 

Verhuisdozen om je spullen veilig te verhuizen

2 min. te lezen

Terug

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning, terwijl je thuis je spullen al aan het sorteren bent? Verhuizen kan erg leuk zijn, vooral als je het goed voorbereid hebt en alles soepel verloopt. Je moet aardig wat voorbereiden voor een verhuizing. Alle spullen moeten ingepakt worden, daar heb je verhuisdozen voor nodig. Deze dozen zijn er speciaal voor gemaakt om je spullen handig in op te slaan en te verhuizen. Ze beschermen je spullen tijdens de verhuizing en zorgen er meestal voor dat je spullen weer heelhuids aankomen in je nieuwe woning. Een sterke verhuisdoos met kwaliteit, dat is wat je nodig hebt bij een verhuizing. Verhuisdozen kopen kun je makkelijk online doen, zo heb je ze snel in huis en kun je ze gewoon vanaf de bank regelen. Voorbereiding is het halve werk. 

Goede verhuisdozen 

Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk graag dat je spullen weer heel aankomen op hun nieuwe bestemming. Dan heb je goede verhuisdozen nodig. De verhuisdozen hebben een aantal hele fijne voordelen:

  • Sterk draagvermogen
  • Sterke stapelwaarde
  • Extra stevig
  • Snel gebruiksklaar
  • Dubbel golfkarton
  • Makkelijk in gebruik
  • Geen plakband nodig

Deze verhuisdozen zijn super makkelijk in gebruik, ze hebben een automatische bodem, waardoor ze binnen 1 seconde al klaar zijn voor gebruik. Ze zijn erg sterk door het dubbele golfkarton. Ze hebben een draagvermogen van wel 50 kilo en een stapelwaarde tot wel 200 kilo, een sterkere verhuisdoos vind je waarschijnlijk niet. Je hebt ook geen plakband of tape nodig doordat ze dicht te vouwen zijn. Wel zo makkelijk. Deze dozen zijn dus onmisbaar tijdens jouw verhuizing. 

Verschillende verhuisdozen voor alle spullen

Er zijn verschillende soorten en maten verhuisdozen te koop. Er is bijvoorbeeld een boekendoos, deze is iets kleiner (35 liter). Hier kun je alle boeken, of gewoon andere dingen in doen. Dan is er de standaard verhuisdoos, hier gaat 52 liter in. Dit is de standaard maat. Hier kun je al je spullen in doen, hij kan tot zo’n 50 kilo dragen. En dan is er de verhuisdoos XL. Dez is een stuk groter, hier kan namelijk 96 liter in. Deze is dus bedoeld voor de grotere spullen. Er is dus genoeg keuze. Kijk naar alles wat je moet verhuizen en maak een schatting van welke dozen en hoeveel je ongeveer nodig hebt. Je kunt ook een heel pakket bestellen. Daar zitten verschillende dozen en wat andere handige benodigdheden in. 

Verhuisdozen kopen 

Online kun je de beste en sterkste professionele verhuisdozen kopen tegen een scherpe prijs. Er is keuze uit verschillende verhuisdozen en maten. Het zijn sterke en stevige dozen die jouw spullen zullen beschermen tijdens het verhuizen van A naar B. Bestel een aantal verhuisdozen of een heel pakket. Je kunt beter een aantal dozen over hebben dan te weinig dozen. Zo kun je alle spullen verhuizen en kun je binnenkort genieten in je nieuwe woning met al je eigen spullen. Bestel vandaag nog je verhuisdozen!

Publicatiedatum 31/08/2021