9.2 / 10 1836 reviews 

Voetjes op de vloer!

1 min. te lezen

Terug

Het is zover, je gaat een nieuwe vloer kiezen. Heel leuk om te doen en misschien niet heel eenvoudig. Want er zijn zoveel mooie en verschillende vloeren. Waar gaat je voorkeur naar uit? Wil je een zachte, comfortabele en warme vloer, dan kies je waarschijnlijk voor tapijt. Of wil je een makkelijke vloer in onderhoud en ga je voor laminaat of marmoleum? De keuze voor een vloer ligt ook aan de samenstelling van je huishouden. Woon je alleen of met een heel stel kinderen of heb je drie honden? Hou je graag dansfeestjes? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Want alleen dan zet jij je voeten graag op de nieuwe vloer!

PVC vloeren

Van alle soorten vloeren zijn de pvc vloeren momenteel de populairste. Waarom? Het zijn sterkte vloeren met een lange levensduur. En heel eenvoudig in onderhoud. Een pvc vloer kan in elke ruimte. Zelfs in vochtige ruimtes als een keuken of badkamer. En ook in combinatie met vloerverwarming, wist je dat? Vraag ernaar bij de betere woninginrichter. Zij adviseren je ook of het noodzakelijk is om de ondervloer te egaliseren en hoe de pvc vloer te (laten) leggen. Zo geniet je maximaal van je nieuwe vloer!

Soorten pvc vloeren

Ga je voor een pvc vloer dan is er ongetwijfeld eentje te vinden die past in je woonstijl. Er is zoveel keuze! Niet alleen in kleur. Je kan kiezen voor een pvc vloer in betonlook of voor een pvc in houtlook. In planken of tegels. Niet van echt te onderscheiden! Als geplakte vloer of met een klik systeem. Ook de pvc vloeren visgraat en Hongaarse punt doen het goed. Of je in een oud huis woont of een nieuwbouw huis betrekt; pvc kan altijd in elke vorm.

Hebben pvc vloeren nadelen?

Nou, eerlijk gezegd zien wij alleen voordelen. Een pvc vloer is hygiënisch, ijzersterk, duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Verkrijgbaar in fraaie dessins, dempt geluid en behoeft weinig onderhoud. Geschikt voor vloerverwarming en kan ook in de badkamer. En zet je mega veel voetjes op je vloer, dan kan je een dikkere toplaag kiezen, eentje die minder slijt. Waar wacht je nog op?

 

Publicatiedatum 10/12/2021