9.2 / 10 1836 reviews 

Waarom details belangrijk zijn in het geheel

2 min. te lezen

Terug

Daarom zijn details zoals deurbeslag belangrijk in je huis en zo kies je het juiste

Waarom zijn details zoals deurbeslag eigenlijk belangrijk in huis? Veel liefhebbers van interieur veranderen regelmatig van stijl, maar we kopen slechts een paar keer in ons leven nieuw deurbeslag. En dat is eigenlijk best jammer, want met deurbeslag van bijvoorbeeld decodeurbeslag kun je met een kleine verandering al een groot verschil maken. Het is dan ook zeker aan te raden om eens niet voor standaard deurbeslag te kiezen, maar uit te pakken met mooie deurklinken die geheel bij jouw interieurstijl passen. Zo geef je jouw woning een stijlvolle upgrade. Wij vertellen je hoe je het juiste deurbeslag voor in jouw huis kunt kiezen.

Zo kies je voor het juiste deurbeslag
Hoe kun je het juiste deurbeslag voor je woning kiezen? Deurbeslag gaat niet alleen om
deurklinken, maar ook om je deurbel, briefplaat, deurstopper en scharnieren. Daarom is het belangrijk om met al deze soorten deurbeslag rekening te houden als je op zoek gaat naar deurbeslag om jouw woning mee af te maken. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Maak er een mooi geheel van
Het belangrijkste is dat je er een mooi geheel van maakt. Dit doe je door deurbeslag te kiezen die precies bij je meubels en uitstraling van je woning past. Kies je een specifieke soort deurbeslag voor de voordeur, dan is het aan te raden ook te kiezen voor een huiscijfer, deurbel en brievenbus in dezelfde stijl. Stem ook de vormen van het deurbeslag op elkaar af om samenhang te creëren.

Kies een passende stijl
Er is voor vrijwel elke woonstijl wel een productlijn verkrijgbaar waarmee je jouw interieur net even wat extra’s kunt geven. Of je nu de voorkeur hebt voor een landelijke, industriële, klassieke of moderne uitstraling, je zal snel kunnen vinden waar je naar op zoek bent.

Kies de juiste materialen
Denk ook goed na over de materiaalsoort. Kies je voor koper, RVS of ga je voor een mooie matzwarte uitstraling van je deurbeslag? Bekijk ook goed hoe hoog de kwaliteit van de betreffende materiaalsoort is. Een deurkruk wordt namelijk vaak vastgepakt op een dag. Daardoor wil je niet dat het materiaal al snel gebreken van slijtage gaat vertonen. Zeker als je met meerdere personen woont is kwalitatief deurbeslag een echte aanrader.

Wij wensen je veel succes met het afmaken van jouw woning met het juiste deurbeslag.

Publicatiedatum 18/11/2021