9.2 / 10 1816 reviews 

Wat vind jij belangrijk in een huis?

2 min. te lezen

Terug

Iedereen is anders en dat betekent meteen ook dat iedereens huis anders is. Er zijn veel verschillende soorten smaken en stijlen. Bij Grando houden ze hier rekening mee en is er voor iedereen wat wils. Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Het moet een plek zijn waar jij je veilig voelt en even tot rust kan komen. Het is goed om na te denken welke elementen jij allemaal belangrijk vindt in huis. Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij wat belangrijke punten op een rijtje gezet. Benieuwd wat deze punten zijn? Lees hier dan snel verder! 

Interieur ontwerp doet er toe

Met meubels kan je al een heel eind komen om je huis leuk in te richten, maar het is hierbij fijn wanneer je het ook eigen maakt. Het huis moet een warm gevoel geven en het is leuk wanneer je met creativiteit aan de slag gaat. Je kan van tevoren een moodboard maken om inspiratie op te doen. Je kan samen met je partner gaan kijken wat jullie stijl is. Ben niet bang en kleur die muur een keer in een andere kleur. Koop accessoires die eruit springen of wat helemaal bij jullie past. Wil je een badkamer niet helemaal wit hebben? Kies dan een keer voor een andere kleur, zoals zwart interieur. Je kan veel meubels en accessoires schuiven en veel mensen veranderen toch altijd kleine onderdelen aan hun huis. Het blijft op deze manier verfrissend. 

Een gezond huis

Het is belangrijk dat je het schoon houdt. Een gemiddeld mens spendeert ongeveer 65 procent van z’n hele leven in huis. Je moet het huis laten luchten en zorgen dat er niet te veel vuil naar binnenkomt. Een goede tip is om planten in huis te zetten, het ziet er gezellig uit en zorgt er ook meteen voor dat de luchtkwaliteit goed is. Het is daarbij ook goed voor je fysieke gezondheid. Het is slim om te investeren in een luchtreiniger en -bevochtiger. Je zorgt er dan extra voor dat de lucht in je huis goed wordt gereinigd. In de slaapkamer is dat vooral een aanrader en het is ook goed om deze kamer lekker fris en koel te houden. Veel stofzuigen helpt ook dat er zo min mogelijk stof in je huis te vinden is. 

Nu jij weet waar je aan moet denken bij een interieurontwerp en hoe je een gezond huis kan creëren. Kan je aan de slag om deze belangrijke elementen in je huis mee te nemen!

 

Publicatiedatum 22/10/2021