9.2 / 10 1824 reviews 

Wat zijn de beste stille mobiele airco’s van 2021? 

2 min. te lezen

Terug

In de zomer zal het zeker warmer worden in je huis. Dit moet je zien te voorkomen, wat je kunt doen met behulp van een mobiele airco zonder slang. Dit apparaat zal ervoor zorgen dat het koeler wordt en blijft in je woning. Helaas kan het wel veel lawaai maken. Desondanks kun je dit voorkomen door te kiezen voor een stille mobiele airco. In dit artikel kun je vinden wat de beste stille mobiele airconditioners zijn van dit moment. Zo’n mobiele airco kopen is echt een aanrader! 

Honeywell MN12CES

De Honeywell MN12CES is een fantastische allrounder. Ten eerste ziet het er echt goed uit. Verkrijgbaar in verschillende variaties, het strakke ontwerp en de elektrische bediening zien er geweldig uit in elk modern huis. Met dit MN12CES-model heeft Honeywell een mobiele AC gemaakt die efficiënt, capabel en vooral stil is. Honeywell is ook de enige airconditionerfabrikant die de echte maximale geluidsniveaus opsomt. In dit geval heeft de MN12CES een vermelde maximale decibelwaarde van 55, dat ligt tussen een rustig en normaal gesprek. Het zal bovendien veel minder storend zijn. 

DeLonghi PACAN120EW

De DeLonghi PACAN120EW is een topaanbeveling voor een goed gemaakte en stille mobiele airconditioner. Speciaal voor dit model ontwikkelde DeLonghi wat zij de 'Whisper Cool' technologie noemen, dit is het vinden van een optimale balans tussen koelvermogen en stilte. Hoewel deze modus zeker een verschil maakt, is het een goede tip om hem wat tijd te geven om je ruimte volledig af te koelen, voordat je de stille modus activeert. Dit kan gemakkelijk zijn aangezien je vooruit kunt plannen met behulp van de timerfunctie. Met een paar keer drukken op de digitale knoppen kun je de airco aanzetten voordat je thuis bent. Geniet van een moeiteloos gekoelde kamer zodra je door de deur loopt.

Whynter ARC-14S

De Whynter ARC-14S is een 'big beast'-aanbeveling. Het levert namelijk een krachtig koelvermogen van maar liefst 14.000 BTU. Er zijn veel andere apparaten die een capaciteit van 14.000 BTU lijken te hebben, maar dit Whynter-model lijkt zijn werk gewoon zoveel beter te doen dan de rest. Dit komt deels door het solide technische ontwerp en de kwaliteitsonderdelen, maar ook door het dubbele slangsysteem. Dit systeem verhoogt de efficiëntie van de machine doordat er veel minder warmte uit de uitlaat lekt, wat een groot nadeel is van de enkelslangmachines. Bovendien maken de twee slangen minder geluid dan een systeem met één slang. 

Black & Decker BPACT10WT

Deze mobiele airco van Black & Decker is de beste optie als je een conditioner van 10.000 BTU nodig hebt. Naast de aanbeveling als allrounder, is er ook veel aandacht voor stilte bij dit apparaat. Black & Decker heeft speciaal voor deze airconditioner namelijk een 'slaapstand' gecreëerd. Aangezien airconditioners van 10.000 BTU doorgaans in slaapkamers worden gebruikt, hebben Black en Decker een functie gecreëerd waarbij wij lichte slapers in gedachten hebben. Hierbij zal de kamertemperatuur geleidelijk licht stijgen gedurende twee uur nadat de slaapmodus op de airco geactiveerd is. Hierdoor hoeft de airconditioner minder in te spannen en maakt het dus minder geluid, terwijl je alsnog heerlijk zult slapen. 

 

Publicatiedatum 11/10/2021