9.2 / 10 1825 reviews 

Wil jij ook betaalbaar verhuizen?

2 min. te lezen

Terug

Student Verhuis Service is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt voor een goede prijs. Onder andere uiteraard het verhuizen zelf, maar ook een handige klusjesman die wat meubelen in elkaar kan zetten voor je of iets kan ophangen aan de muur. Zo wordt er al veel werk uit je handen genomen voor een leuke prijs. Niet alleen voor studenten, maar voor iedereen is de service beschikbaar. Verhuizen is namelijk al een hele klus, dus het is alleen maar in je voordeel om gebruik te maken van de service van Student Verhuis Service. Bekijk Student Verhuis Service op de website.

Van Rotterdam tot Almere

Of je nou een verhuizer in Rotterdam zoekt, in Almere of in Nieuwegein, je kunt bij heel veel steden terecht bij Student Verhuis Service. Op de site zie je precies in welke steden de service mogelijk is. Zo heb jij ook als je naar de andere kant van Nederland verhuisd de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten die Student Verhuis Service aanbiedt. Kijk op de website om welke steden dit precies gaat en bereken je tarief vrijblijvend. Zo weet je meteen waar je wel en niet aan toe bent en sta je niet achteraf voor verrassingen. Gun jezelf een service met veel duidelijkheid en de vele mogelijkheden.

Woontrends om aan te houden voor je verhuizing: tip 1

Wil je de inboedel meteen goed inslaan wanneer je gaat verhuizen? Er zijn verschillende woontrends waar je rekening mee kunt houden voor 2023. Om te beginnen, kies voor organische kleuren. Dus kleuren zoals bruin, warm rood, beige en groen. Daarnaast is blauw een van de geliefde kleuren om te gebruiken, zoals turquoise en andere zuurstofgevende blauwtinten. Je kunt het ook combineren met elkaar, bijvoorbeeld bruin met groen of beige met blauw. Je kunt eigenlijk alle kanten op, vooral als je de organische kleuren als basis neemt. Google eens naar wat inspiratie, je kunt veel kanten op. Aan jou de keuze, kies meteen goed!

Tip 2: Organische vormen

Een andere tip die wij je graag willen meegeven wanneer je gaat verhuizen en wellicht nieuwe inboedel inslaat, zijn organische vormen. Organische vormen zijn vormen die niet al te strakke lijnen hebben. Het komt ‘natuurlijk’ over. Dit zijn vooral ronde vormen, alsook ovale vormen met een ‘flexibele’ uitstraling. Dit geeft ook een wat meer gezellige en warme sfeer gezien het niet enorm strak is en meer opvalt. Het is even wat anders dan rechthoeken en vierkanten. Denk aan vazen met een organische vorm of spiegels, maar ook zelfs stoelen en vloerkleden. Je kunt dus veel kanten op met deze opkomende trend!

Tip 3: Duurzame materialen

We hebben het al gehad over organisch en hierin nemen we ook de materialen mee. Duurzame, natuurlijke materialen zijn namelijk helemaal in. Denk aan bamboe, jute, rotan, zeegras, hennep, viscose en katoen. Ook linnen, die al eeuwenoud is, kan niet worden vergeten in het lijstje. Denk aan een leuke poef gemaakt van jute, gevuld met schuim (EPS) bolletjes bijvoorbeeld. Ga bijvoorbeeld voor een rotan vloerkleed, katoenen wasmand of een linnen opbergmandje. Je kunt ook met natuurlijke materialen heel veel kanten op en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Publicatiedatum 01/02/2023