9.2 / 10 1816 reviews 

Zijn er vereisten om een camera te monteren voor je huis?

2 min. te lezen

Terug

Hoewel de meeste mensen denken aan het maken van foto's als ze het woord 'camera' horen, is er een ander type camera dat beter geschikt is voor het vastleggen van video. Dit komt omdat hij een breder gezichtsveld heeft en probleemloos kan werken bij weinig licht. Deze staan ??bekend als een draadloze beveiligingscamera, die wordt gebruikt om je huis, bedrijf of voertuig te beschermen tegen indringers en andere gevaren. Sindsdien worden draadloze en bedrade beveiligingscamera's gebruikt om inbraak en schending van de privacy van je huis en andere vestigingen te voorkomen.

Stopcontact

Een spy cam moet op een stopcontact worden aangesloten. Dit is de enige manier waarop ze zullen functioneren, dus je moet ervoor zorgen dat je camera kan worden aangesloten voordat je er een aanschaft. Houd bij het kiezen van een camera ook rekening met de locatie van je stopcontact. Je wilt jezelf niet in gevaar brengen door met een verlengsnoer te slapen of moeite hebben om er bij te komen terwijl je meubels door je huis verplaatst.

Wandmateriaal

Het materiaal van de muur waarop je je camera wilt bevestigen, bepaalt of je een stud finder nodig hebt. Als het hout, gipsplaat of ander materiaal is, is er geen nodig. Als het beton is, dan heb je er zeker een nodig. Beton is het meest duurzame en stabiele oppervlak voor het monteren van een video bewakingscamera. Het is bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en een aardbeving of orkaan zonder te barsten of af te brokkelen zoals andere materialen in deze situaties doen. Een ding dat je opvalt aan betonnen muren, is dat ze niet veel functies hebben waarmee schroeven of ankers er gemakkelijk in kunnen worden geschroefd. Het zijn meestal gewoon gladde oppervlakken met weinig mogelijkheden om er dingen op te bevestigen zonder eerst gaten te boren.

Compatibiliteit camera en standaard

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een camera en standaard. De eerste is de compatibiliteit van je camera met de standaard die je hebt gekozen, evenals de montagemogelijkheden. Zorg ervoor dat je camera wordt geleverd met alle benodigde hardware om hem aan te sluiten op de montage van je voorkeur. Als je naar een optie voor wandmontage kijkt, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte is tussen waar je hem gaat monteren en eventuele stopcontacten in de buurt. Controleer ook het draagvermogen van eventuele steunen of schroeven die in combinatie met dit soort steunen worden gebruikt. Dit zal helpen om ze te beveiligen tegen nog grotere gewichtsbelastingen.

Publicatiedatum 03/08/2022