9.2 / 10 1808 reviews 

Zo kun je een computerkamer inrichten in je woning! 

2 min. te lezen

Terug

Tegenwoordig kunnen we simpelweg niet meer zonder een computer in huis, wat we tijdens de pandemie al helemaal merkten door het thuiswerken. Daarnaast kan een pc natuurlijk ook voor veel andere dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld om de huidige AEX koersen te checken als je aandelen wilt kopen. Uiteraard kun je hier ook een laptop voor gebruiken, terwijl het ook mogelijk is om met je smartphone de Amazon aandelen verwachtingen te lezen. Toch is een pc vaak net wat beter, dus het is zeker een aanrader om een computerkamer in te richten met behulp van de onderstaande tips.  

Planten 

Planten zijn tegenwoordig helemaal in. Ze zijn de ultieme manier om een ??kamer levendig, luchtig en net een beetje gezonder te maken. Deze ontwerper heeft een aantal verschillende planten in frisse witte potten toegevoegd om de kamer te helpen openen. Volgens verschillende onderzoeken kan het hebben van planten in de buurt ook helpen om je algehele humeur te verbeteren. Het is dus een win-win.

Twee-voor-één

Heb je een partner waarmee je samenwoont? Waarom maak je van je computerruimte geen twee-voor-één special? Een superlang bureau maakte het mogelijk om niet één, maar twee mensen een bureau te delen zodat jullie beide Ripple en XRP kunnen kopen op de computers. Om het extra chic te maken, is de opstelling voorzien van bijpassende stoelen en een heel schattige lay-out. Met de juiste accessoires kun je er natuurlijk altijd je eigen ding van maken.

Grijs

Een grijs computerkamermotief is misschien een beetje donker, maar het is ook een van de meest trendy manieren om ervoor te zorgen dat je een gedurfde statement-kleur krijgt. Grijs werkt opmerkelijk goed met honinggouden meubels, zoals de tafel en stoel hier. Om nog een vleugje moderniteit toe te voegen, kun je haarspeldpoten toevoegen aan het bureau. Het is een chique uitstraling waardoor je huis er duur uitziet

Hout

Een cool ontwerp waarin houten panelen gebruikt worden als een manier om een ??moderne flair toe te voegen, om nog maar te zwijgen van een vleugje kleur. Om alles in evenwicht te brengen, voeg je een geometrisch tapijt toe in een soortgelijk palet. Het eindresultaat is retro, maar toch modern.

 

Beige

Hoewel veel interieurontwerpers de neiging hebben om "grauwe" kleuren te vermijden, is het belangrijk om te beseffen dat beige een goede zaak kan zijn. Je opstelling laat zien wat er gebeurt als je een monochrome look hebt voor je computerruimte met beige. Het is eigenlijk best glamoureus, al past het niet in elk huis even goed helaas.

Klein

Geloof het of niet, je hoeft geen enorme kamer te hebben om een ??serieus thuiskantoor voor jezelf te maken. Het is zelfs mogelijk om een ??klein kantoor in huis te creëren in wat eens een inloopkast was. Het minimalistische ontwerp en de ruime planken zorgen voor een mooi hoekje dat los staat van de rest van de wereld.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting is een super populaire manier om de sfeer in een kamer te veranderen, en het hoeven ook niet altijd plafondlampen te zijn. Een zoutlamp en lichtslingers in een computerruimte helpen de grimmige kleur van computerverlichting af te zwakken. Door de warme gloed van gewone sfeerverlichting toe te voegen, word de computerkamer veel gastvrijer. 

 

Publicatiedatum 12/11/2021