9.2 / 10 1817 reviews 

Zo kun je soepel verhuizen met Oomen Verhuizers

2 min. te lezen

Terug

Verhuizen blijkt in de praktijk vaak complex en er komt veel kijken bij het georganiseerd overbrengen van spullen van de ene naar de andere woning. Dat geldt zeker wanneer naast kleine spullen, accessoires en kleding ook zaken als meubels, apparatuur of zelfs planten moeten worden verhuisd. Gelukkig kan Oomen Verhuizers een verhuizing soepel laten verlopen. Hoe? Lees snel verder.

Stel je eigen verhuizing samen

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf Leiden of in een andere grote stad? Bij Oomen Verhuizers kun je veel meer diensten afnemen dan alleen het in- en uitladen van verhuisdozen en meubels. Je kunt bijvoorbeeld een compleet op maat gemaakt pakket samenstellen voor je verhuizing, waardoor je een verhuizing krijgt die bij jou past.

Zo'n op maat gemaakte verhuizing begint met een gesprek waarin Oomen een voorstel zal doen voor de verhuizing. In het verhuisplan kun je bijvoorbeeld opnemen of je meubels wilt monteren en demonteren, welke spullen specialistisch verpakt en vervoerd moeten worden (denk aan breekbaar servies) en of je ook hulp nodig hebt met bijvoorbeeld het in- en uitpakken van dozen.

Sla spullen tijdelijk op

Als je de ene woning verkoopt en daarna een nieuwe woning betreedt, kan er soms een tijdelijke overgangsfase zijn waarin je al de sleutels van je huis moet overhandigen aan de nieuwe eigenaren, maar de nieuwe woning nog niet in kunt.

In principe is dit een goed moment om even rust te pakken, op vakantie te gaan, bij familie of vrienden in te trekken of een tijdelijke woning te huren. Het vervelende is echter: wat doe je met je inboedel?

Tijdelijk je spullen opslaan is een slimme oplossing, maar als je hiervoor een ander bedrijf moet inhuren, kan het hele verhuisproces alsnog heel omslachtig worden. Oomen Verhuizers is niet alleen een verhuisbedrijf, maar ook een opslagbedrijf, waardoor je je spullen tijdelijk kunt opslaan op hun locatie totdat je de sleutels van je nieuwe woning krijgt.

Een vast aanspreekpunt

Ga je verhuizen in de buurt van de pittoreske stad Haarlem en zoek je een verhuisbedrijf Haarlem? Dan kun je er bij Oomen Verhuizers op vertrouwen dat je verhuizing in de omgeving van deze plaats soepel zal verlopen dankzij een vast aanspreekpunt voor je hele verhuizing.

Deze zogenaamde accountmanager is je contactpersoon voor alle lastige vragen of aanpassingen in het verhuisproces, zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten. Zo trek je zo snel en prettig mogelijk in je nieuwe Haarlemse stekje in.

Publicatiedatum 14/05/2024