9.2 / 10 1806 reviews 

Studio huur Groningen

Ben je op zoek naar een zelfstandige woonruimte, maar is een appartement te duur? Studio huur Groningen biedt uitkomst; bekijk nu beschikbare studio’s op 123Wonen.nl! 

Zelfstandige woonruimte

Een studio is een volledig of deels zelfstandige woonruimte. Een studio biedt je daarom een complete woonruimte, met een passend woonoppervlak. Daardoor heb je profijt van eigen voorzieningen en een niet te hoge huurpijs. Helaas is een studio vinden niet altijd gemakkelijk, vooral niet in een stad met veel studenten als Groningen. Veel verhuurders bieden enkele studio’s aan, maar op 123Wonen vind je een overzicht dat steeds vernieuwd wordt en voorzien is van foto’s, zodat studio huur Groningen makkelijk verloopt! 

Studio huur Groningen via 123Wonen

Aantrekkelijk is studio huur Groningen via 123Wonen, omdat we zorg dragen voor de woonruimtes die aangeboden worden. De verhuurders worden gecheckt en de ruimtes samen met de toekomstige huurder geïnspecteerd. Zo ben je er zeker van dat je precies weet wat en van wie je huurt! Andere services die 123Wonen biedt is bemiddeling bij de huurprijs en hulp bij het zoeken van een studio op korte termijn. 

Studio huur Groningen via 123Wonen: bekijk onze website of neem contact met ons op (ook als je een studio wilt huren op korte termijn!).