9.2 / 10 1824 reviews 

Tijdelijk huren Amsterdam

Bij 123Wonen vindt u eenvoudig en snel de tijdelijke huurwoning in Amsterdam die bij u past.
Om te beginnen met uw zoeken gaat u naar ons zoekscherm. Daarna selecteert u de regio Amsterdam. Vervolgens kunt u via de website reageren op uw favoriete tijdelijke huurwoning. Nadat wij u aanvraag hebben ontvangen zullen wij vervolgens zo snel mogelijk met u contact opnemen voor een naar wens geschikte bezichtiging.

Naast tijdelijk huren in Amsterdam, bieden wij ook huurhuizen aan in Amsterdam die voor onbepaalde tijd te huur zijn. Één van de grote voordelen van 123wonen is dat u bij ons geen last heeft van wachtlijsten en uw tijdelijke huurwoning in Amsterdam binnen 24 uur geregeld kan zijn.

Zowel gemeubileerde huurhuizen als gestoffeerde vindt u in ons aanbod. Daarnaast kunt u zich volledig kosteloos inschrijven voor onze woningmail en betaalt u enkel reeele bemiddelingskosten. Elke woning die u tijdelijk wilt huren in Amsterdam is uitgebreid gescreend waardoor u verzekerd bent van een degelijke woonsituatie. Ook voor plaatsen in de buurt van Amsterdam kunt u uiteraard bij ons terecht.

Denk hierbij aan: Zaanstad, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp en Diemen.

Tijdelijk een huis huren in Amsterdam?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.