9.2 / 10 1816 reviews 

Woning laten stofferen en meubileren?

Bent u op zoek naar meubels? En wilt u uw woning van een mooie vloer en gordijnen voorzien? Voor stofferen en meubileren kan 123Wonen u van dienst zijn.

Bij elke woning die wij verhuren bieden wij u de optie deze volledig te laten stofferen en/of meubileren. Het meubileren van uw huurwoning vindt altijd plaats in overleg met u als huurder en op basis van een vooraf besproken budget en planning.

Tijdens een uitgebreid consult met één van onze medewerkers over bijvoorbeeld verhuur van meubilair is er alle ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren; welke sfeer wenst u in uw huurwoning te creëeren? Ons doel is uw perfecte thuis creëren! 

Neem contact op

    

Meubels huren is ook mogelijk

Door onze ruime ervaring zijn wij uitstekend op de hoogte van de juiste stoffen, merken en leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat zijn om snel en professioneel te kunnen handelen; wij kennen de weg en de middelen die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Overigens is het ook altijd mogelijk om via 123Wonen gemeubileerd te huren. Net zo makkelijk! Kiest u toch voor meubilair huren? Geen probleem!

123Wonen werkt voor de meubilering en stoffering samen met Home Inspirations. Meubels huren? Klik hier!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met uw dichtstbijzijnde vestiging van 123Wonen. 

Wilt u ook uw huis verhuren? 

Huis verhuren

Woning laten stofferen of meubileren? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.