9.2 / 10 1821 reviews 

Verhuren aan expats in Arnhem?

Uw huis verhuren aan expat in Arnhem, Elden, Schaarsbergen, Oosterbeek, Velp of Rheden Voorthuizen of overige omstreken?

Verhuren aan expats Arnhem doet u via 123Wonen Arnhem! Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats werken vaak voor 1 tot 3 jaar in Nederland en zoeken daarom in veel gevallen een tijdelijke huurwoning. Het zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen en een hoog opleidingsniveau. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor eigen gebruik, een nieuwe verhuurperiode of verkoop. Expats prefereren vaak gemeubileerde woningen, dus uw meubilair kunt u gewoon laten staan!

Huis verhuren expats Arnhem: wat doen wij voor u?

123Wonen Arnhem vindt binnen korte tijd een geschikte huurder middels onze actieve online marketingcampagnes. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een degelijk contract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer: wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel beheer kunt u denken aan het innen van de huur en bij technisch beheer aan het oplossen van technische problemen.

Gegarandeerd een betrouwbare huurder. 123Wonen Arnhem screent alle huurders, wij zijn hiervoor aangesloten bij Graydon en Attradius. U kunt nu direct contact opnemen met onze vestiging in Arnhem. Wij wensen u alvast veel succes bij het verhuren aan een expat in  Arnhem.

Woning verhuren aan expats in Arnhem? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.