9.2 / 10 1779 reviews 

Verhuren aan expats in Utrecht

Wilt u graag uw vastgoed verhuren in Utrecht?

Verhuren aan expats Utrecht doet u via 123Wonen Utrecht! Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland.

Expats werken vaak voor 2 tot 3 jaar in Nederland en zoeken daarom in veel gevallen een tijdelijke huurwoning. Het zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen en een hoog opleidingsniveau.

Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor eigen gebruik, een nieuwe verhuurperiode of verkoop. Expats prefereren vaak gemeubileerde woningen, dus uw meubilair kunt u gewoon laten staan!

"Afhankelijk van de gezinssamenstelling zullen expats appartementen of gezinswoning zoeken. Wilt u een appartement verhuren in Utrecht, dan is dit vaak aan een alleenstaande expat of een stel. Gezinnen zoeken vaak grotere woningen en liefst in de buurt van de internationale school."

Vul onderstaand formulier in
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Huis verhuren expats Utrecht: wat doen wij voor u?

123Wonen Utrecht vindt binnen korte tijd een geschikte huurder middels onze actieve online marketingcampagnes. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een degelijk contract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer:

wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel beheer kunt u denken aan het innen van de huur en bij technisch beheer aan het oplossen van technische problemen.

Neem vandaag nog contact op met 123Wonen Utrecht via utrecht@123wonen.nl of bekijk onze vestigingspagina.