9.2 / 10 1825 reviews 

Verhuurmakelaar Delft

123Wonen is dé verhuurmakelaar in Delft en omstreken. Heeft u een huis in Delft, Den Haag, Zoetermeer of Gouda dat u wilt verhuren? Wij helpen u om snel en veilig een geschikte huurder te vinden. Onze innovatieve en vooruitstrevende verhuurmakelaardij is ontstaan door het samenvoegen van passie, kennis en een breed netwerk; allemaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een full service dienstverlening staat centraal: voor alle zaken rondom het (ver)huren en beheren van onroerend goed kunt u bij ons terecht. 123Wonen is uw verhuurmakelaar in Delft!

Het verhuurproces

Wilt u uw huis in Delft verhuren? Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huurder en streven er naar uw woning binnen 2 weken verhuurd te hebben. Dit doen wij door een uitgebreide marketingstrategie: we plaatsen uw woning op diverse woningwebsites, plekken waar woningzoekenden terecht komen in hun zoektocht. Zo zien de juiste personen uw aanbod. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren wij eerst een uitgebreide screening uit, op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo weet u aan wie u verhuurt en komt niemand voor verrassingen te staan. Daarnaast is 123Wonen als uw verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht, voeren we een initiële inspectie uit en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Zoekt u een verhuurmakelaar in Delft? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. U hoort zo snel mogelijk van ons. 

Vastgoedbeheer van 123Wonen

Zoals genoemd staan wij als verhuurmakelaar in Delft u bij gedurende het gehele verhuurproces. Dit houdt ook in dat wij u financieel en technisch vastgoedbeheer kunnen bieden. Door dit uit handen te geven heeft u zelf nergens meer omkijken naar, wat bijvoorbeeld ideaal is als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt! Voorbeelden van financieel beheer zijn het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in en rond de woning. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via de telefoon of door het contactformulier in te vullen.

Neem gerust contact op

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.875,-p/mnd
Donker Curtiusstraat Nieuw
Den Haag
Donker Curtiusstraat
  • Aangeboden sinds24-06-2024
96 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.875,-p/mnd
Bastiaansplein Nieuw
Delft
Bastiaansplein
  • Aangeboden sinds24-06-2024
120 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.425,-p/mnd
Ruimtebaan Nieuw
Zoetermeer
Ruimtebaan
  • Aangeboden sinds21-06-2024
75 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Den Haag

Ellen de Vos

  Ellen de Vos

Linda Wijnands

  Linda Wijnands

Wim Overwater

  Wim Overwater

Den Haag

123Wonen Den Haag
Laan van 's-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag

070 - 5001800

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren