9.2 / 10 1821 reviews 

Verhuurmakelaar Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Den Bosch? Bij 123Wonen vindt u een groot aantal huurwoningen in één overzicht! 

Niet meer overal zoeken

Veel makelaars en verhuurders bieden hun objecten alleen op hun eigen website aan. Dan is het soms lastig zoeken naar een nieuwe woonruimte. 123Wonen wil dit makkelijker maken door veel verschillende huurhuizen, studio’s en appartementen op één website aan te bieden. Bij deze advertenties geve n wij duidelijke beschrijvingen en foto’s, zodat u een goed beeld van de aangeboden woonruimtes krijgt. 

Verhuurmakelaar Den Bosch

Onze taak als verhuurmakelaar is het bieden van begeleiding. Heeft u bijvoorbeeld op korte termijn een huis nodig, dan kunnen wij dat voor u regelen. Bel ons dan of stuur een e-mail, en wij gaan voor u op zoek. Ook bieden wij service in de overeenkomst met de verhuurder: we onderhandelen over de prijs en coördineren de sleuteloverdracht van uw huurwoning. En wij screenen al onze verhuurders uitvoerig! 

Bent u op zoek naar een eerlijke verhuurmakelaar? Den Bosch biedt u er één. Schrijf u gratis in op 123Wonen.nl en vind u huurhuis!