9.2 / 10 1821 reviews 

Verhuurmakelaar Den Haag

123Wonen is dé verhuurmakelaar in Den Haag en omstreken. Heeft u een huis in Den Haag dat u wilt verhuren? Wij helpen u om snel en veilig een geschikte huurder te vinden. Onze innovatieve en vooruitstrevende verhuurmakelaardij is ontstaan door het samenvoegen van passie, kennis en een breed netwerk; allemaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een full service dienstverlening staat centraal: voor alle zaken rondom het (ver)huren en beheren van onroerend goed in Den Haag kunt u bij ons terecht.

Een woning verhuren

Wilt u uw huis in Den Haag verhuren? Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huurder en streven er naar uw woning binnen 2 weken verhuurd te hebben. Hoe willen wij dit zo snel realiseren? Dit doen wij door een uitgebreide marketingstrategie: we plaatsen uw woning op diverse woningwebsites, plekken waar woningzoekenden terecht komen in hun zoektocht. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren wij eerst een uitgebreide screening uit, op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo weet u aan wie u verhuurt! Daarnaast is 123Wonen Den Haag als uw verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht, voeren we een initiële inspectie uit en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Bent u geïnteresseerd in het vinden van een verhuurmakelaar Den Haag? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. 

Financieel en technisch vastgoedbeheer

123Wonen staat u als verhuurmakelaar in Den Haag bij gedurende het gehele verhuurproces. Dit houdt ook in dat wij u financieel en technisch vastgoedbeheer kunnen bieden. Door dit uit handen te geven heeft u zelf nergens meer omkijken naar, wat bijvoorbeeld ideaal is als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt! Voorbeelden van financieel beheer zijn het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in en rond de woning. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 2.250,-p/mnd
't Hert Nieuw
Leidschendam
't Hert
  • Aangeboden sinds29-05-2024
125 m²  -   4 slaapkamers
€ 1.875,-p/mnd
Donker Curtiusstraat Nieuw
Den Haag
Donker Curtiusstraat
  • Aangeboden sinds27-05-2024
96 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.400,-p/mnd
Zwitserlandstraat Nieuw
De Lier
Zwitserlandstraat
  • Aangeboden sinds27-05-2024
62 m²  -   1 slaapkamer

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Den Haag

Ellen de Vos

  Ellen de Vos

Linda Wijnands

  Linda Wijnands

Wim Overwater

  Wim Overwater

Den Haag

123Wonen Den Haag
Laan van 's-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag

070 - 5001800

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren