9.2 / 10 1821 reviews 

Verhuurmakelaar Dordrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Dordrecht? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij werken in Dordrecht, maar ook in de omliggende plaatsen als: Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

Begeleiding

Onze taak als verhuurmakelaar Dordrecht is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Dordrecht doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld.123Wonen is de verhuurspecialist van Dordrecht en doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur of vastgoedbeheer van uw verhuurde vastgoed. 

Vastgoedbeheer

Uw verhuurmakelaar Dordrecht biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Dordrecht wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Dordrecht? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.