9.2 / 10 1825 reviews 

Verhuurmakelaar Friesland

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Friesland? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in de provincie Friesland.

Professioneel verhuren

Onze taak als verhuurmakelaar Friesland is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Friesland doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! Kies voor 123Wonen Friesland als uw verhuurmakelaar.

Beheer uitbesteden

Uw verhuurmakelaar Friesland biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Friesland wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Friesland? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.