9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar Hengelo

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Hengelo? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij werken in Hengelo, Almelo, Enschede, Rijssen en Haaksbergen.

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Hengelo is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Hengelo doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld.123Wonen is de verhuurspecialist van Hengelo en doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur of vastgoedbeheer van uw verhuurde vastgoed. 

Betrouwbaar vastgoedbeheer

Uw verhuurmakelaar Hengelo biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Hengelo wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Hengelo? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.