9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar Leiden

123Wonen is dé verhuurmakelaar in Leiden en omstreken. Heeft u een huis in Leiden dat u wilt verhuren? Wij helpen u om snel en veilig een geschikte huurder te vinden. Onze innovatieve en vooruitstrevende verhuurmakelaardij is ontstaan door het samenvoegen van passie, kennis en een breed netwerk; allemaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een full service dienstverlening staat centraal: voor alle zaken rondom het (ver)huren en beheren van onroerend goed kunt u bij ons terecht. 123Wonen is uw verhuurmakelaar in Leiden!

Het verhuurproces

Wilt u uw huis in Leiden verhuren? Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huurder en streven er naar uw woning binnen 2 weken verhuurd te hebben. Dit doen wij door een uitgebreide marketingstrategie: we plaatsen uw woning op diverse woningwebsites, plekken waar woningzoekenden terecht komen in hun zoektocht. Zo zien de juiste personen uw aanbod. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren wij eerst een uitgebreide screening uit, op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo weet u aan wie u verhuurt en komt niemand voor verrassingen te staan. Daarnaast is 123Wonen als uw verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht, voeren we een initiële inspectie uit en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Zoekt u een verhuurmakelaar in Leiden? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. U hoort zo snel mogelijk van ons. 

Vastgoedbeheer van 123Wonen

Zoals genoemd staan wij als verhuurmakelaar in Leiden u bij gedurende het gehele verhuurproces. Dit houdt ook in dat wij u financieel en technisch vastgoedbeheer kunnen bieden. Door dit uit handen te geven heeft u zelf nergens meer omkijken naar, wat bijvoorbeeld ideaal is als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt! Voorbeelden van financieel beheer zijn het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in en rond de woning. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via de telefoon of door het contactformulier in te vullen.

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

 

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren