9.2 / 10 1824 reviews 

Verhuurmakelaar Middelburg

Bent u op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Middelburg? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in Middelburg. Daarnaast werken wij ook in Vlissingen, Goes, Terneuzen en Burgh-Haamstede.

Geen verrassingen

Onze taak als verhuurmakelaar Middelburg is het bieden van begeleiding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Middelburg doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt! Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! 

Wilt u uw huis verhuren in Middelburg? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.

Vastgoedbeheer

Wilt u helemaal geen omkijken naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Middelburg biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Middelburg wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Het uitbesteden kan erg handig zijn als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.