9.2 / 10 1824 reviews 

Verhuurmakelaar Ommen

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Ommen? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij werken in het Vechtdal: hardenberg, Dalfsen en Ommen.

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Ommen is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Ommen doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld.123Wonen is de verhuurspecialist van Ommen en doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur of vastgoedbeheer van uw verhuurde vastgoed. Bent u wel op zoek naar een makelaar Ommen voor de verkoop van uw woning? Dan verwijzen wij u graag door naar www.iQMakelaarsvechtdal.nl.

Vastgoedbeheer

Uw verhuurmakelaar Ommen biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Ommen wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Ommen? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.