9.2 / 10 1289 reviews 

Verhuurmakelaar Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij 123Wonen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van huizen, appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij helpen u graag bij het huren of verhuren van een woning in Rotterdam en omstreken. 

Professionele verhuurmakelaar

U wilt natuurlijk in zee met een professionele verhuurmakelaar Rotterdam. Onze taak is het bieden van begeleiding, wij staan u bij in het gehele proces. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! 

Financieel en technisch beheer

Geen omkijken meer naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Rotterdam biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Rotterdam wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

 

Wilt u uw huis verhuren in Rotterdam? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.