9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij 123Wonen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van huizen, appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij helpen u graag bij het huren of verhuren van een woning in Rotterdam en omstreken. 

Professionele verhuurmakelaar

U wilt natuurlijk in zee met een professionele verhuurmakelaar Rotterdam. Onze taak is het bieden van begeleiding, wij staan u bij in het gehele proces. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! 

Wilt u uw huis verhuren in Rotterdam? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.

Financieel en technisch beheer

Geen omkijken meer naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Rotterdam biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Rotterdam wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.